امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝

(20-06-2014، 21:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:07)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـآ خصوصی دایورت کنم . Big Grin

ن ن ن . من زن دارم . . . این حرفـآ از من گذشته . برو دختر برو شرم کن .

من کاری با خودت ندارم @_@

دایورت کن رو یکی دیگ همینTongue
داشتی هم نبودم  .

دایورت میکنم روی ** ALI ** یا ALONE GOY . خوبه ؟ پسرای خوبین .

یو ها ها .

من امروز دو ساعته توبه کردم رو من دایورت نکن قربونت
پ

بابا این تا 5 دیقه دیگه شوهر نکنه بِـتُـرشه . گفتگو گنـد میـآد .

منم که زن گرفتم امروز قول دادم با هیچکی حتی خودشم حرف نزنم .

امیر هم که سروزش مشغوله . که ...

بدین به یکی بره .
دیروز صبح یکی عکس منو لایک کرد
الان دارم با اون نامزد میکنم Angel
پس سرور منم مشغوله
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، !~IмДи~!
آگهی
(20-06-2014، 21:22)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ـشم چـشم
دو ابرو
دمـاغ و دهن و یــه گردو !
چـوب چـوب شکـمبه !
این خـانم/آقا چـقدر قشنــگـه !
{ تـآزه یاد گرفتم |: .. ! }

چشم چشم
2 ابرو
دماغ و دهن
پر از خون:|

من یکی ساختم!!^_^

سر سر دوتا دست انگشت و شیکم و دوتا شصت|:!!
 سپاس شده توسط Navisa. ، ஐற£ℒἶ†дஐ
نقل قول: iv,o 'tjdl [sn f\v ,sx |:
LK ;I J, FPE NOHGJ K;VNL..! :|
trx 'tjl ]d isjdk..! :|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 101
 سپاس شده توسط Mr.Robot
چش چش دو ابرو دماغ و دهنو و یه گردو .. حالا بکش دو تا گوش موهاش نشه فراموش .. بقیه ش چی بود بچه ها ؟ :|

همینو شعرو بکنیم سرود ملی فلشخور =)))
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(20-06-2014، 21:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:19)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ihv ihv ihv \sj,ki fc |:
LAK'H..! :|
iv,o 'tjdl [sn f\v ,sx |:
فارسی حرف بزن!
(20-06-2014، 21:23)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـآستین !
بیا آریا !
لینک اون انجمن همون دختره اسمش هـس نفس و بده !

اون دخترهه دوست دختر من شده امروز . اسمش نازنینه . این بشر انقد خوشگله ک . مخمو زد Big Grin

اومدم اریا .
(20-06-2014، 21:22)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ـشم چـشم
دو ابرو
چـوب چـوب شکـمبه !

چشم چشم
2 ابرو
دماغ و دهن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=122756

سپـآس -ـ- بـدید !
××××
چـشم چـشم
*_* ابرو \: .. !
0 دمــآغ و دهن 0:
یــة گــردو O <: !
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

ـشم چـشم
دو ابرو
چـوب چـوب شکـمبه !

چشم چشم
2 ابرو
دماغ و دهن
اینا رو ول کنی دو دقه دیگه نیم تنه ی پایینم توصیف میکنن |:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Jack Daniel'ѕ
(20-06-2014، 21:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــآستیل رضا چقد طرفدار داره =|| ت هم خوردی ؟ =|| .. !! استقفرو استقفرو |:

fd ;hvdh |:
hvi of \s ]d t; ;vnd ih ih ih :|
ihv ihv ihv \sj,ki fc |:

(20-06-2014، 21:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــآستیل رضا چقد طرفدار داره =|| ت هم خوردی ؟ =|| .. !! استقفرو استقفرو |:

fd ;hvdh |:
hvi of \s ]d t; ;vnd ih ih ih :|
ihv ihv ihv \sj,ki fc |:

oh; j, svj \svi d u,qd :|
iv ]d 'tjd ulji |:

اوف بیا درست حرف بزنیم .. امیر بریم کل کل ؟ =))
 سپاس شده توسط Mr.Robot
طرف داشته شنای قورباغه میرفته، لک لک میاد می‌خوردش
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 101
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Navisa. ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Brooklyn Baby ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان