امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝

(20-06-2014، 22:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترشیـدی میگم .

من هنوز توی فکـر ماشینمونم که امروز انداختمش توی گل پشتک زده بود . . . اخ اخ .

چه حس بدی بود . . . هعی گاز میددادم میرفتم پایین تره . از لاستیک دود بلند شده بود . . .

شاید

ولی اصن واسم مهم نیسSleepy

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
جیییغ .__.

امیر نویسنده ها کی انتخاب میشن ؟
من اینو امروز ساعت 6 بعده اون حادثه ی که این ماشینو پشتک دادم تو گل گرفتم .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uplooder.net/img/image/25/af7306fa2e85934e8df135bad103a408/CAM00490.jpg
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ◄Iяαи►
(20-06-2014، 22:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـآستین نمـیاره >ـ< .. !

سارا لینک اون انجمنو به این بده . من میدم میگه نمیاد .

خودتم برو گفتگو ازاد نازنین اونجاس . منم اونجام .

Ok

سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ◄Iяαи►
مایعات موقع ریختن روی لباس از اولویت های زیر تبعیت می کنند :

۱ – خشتک

۲ – میزان اختلاف رنگ با پارچه (چای و شربت روی سفید ، شیر و دوغ روی مشکی)
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 112
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، !~IмДи~!
(20-06-2014، 22:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 22:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 22:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه زیا زیا من برمیگردم (مآدر اسد)(:

مادرم داره زیا میبینه . . .

من ساعت 12 دیلا خانم میبینم . . . دلم واسه آذر میسوزه . . . بیچـــآرهههه /

اینا چین
برو مرلینو ببین
هر چند تموم شده

نچ نچ نچ فیلم جآست رو قبرت تف میکنم بآحآله (:

ها ؟
رو قبرت تف میکنم از این خونی مآلیای ترسنآکه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 112
من برم بازی رو ببینم
فعلا همگی جمیعن بای
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، !~IмДи~! ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(20-06-2014، 22:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو امروز ساعت 6 بعده اون حادثه ی که این ماشینو پشتک دادم تو گل گرفتم .
http://www.uplooder.net/img/image/25/af7306fa2e85934e8df135bad103a408/CAM00490.jpg

نــآزنــین تـرو دیده !؟ V:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(20-06-2014، 22:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 22:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 22:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 22:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادرم داره زیا میبینه . . .

من ساعت 12 دیلا خانم میبینم . . . دلم واسه آذر میسوزه . . . بیچـــآرهههه /

اینا چین
برو مرلینو ببین
هر چند تموم شده

نچ نچ نچ فیلم جآست رو قبرت تف میکنم بآحآله (:

ها ؟
رو قبرت تف میکنم از این خونی مآلیای ترسنآکه

برو کل فیلم رو ببین
یه سکانس ترسناک دیدی بیا رو خود من تف کن

خداحافظ
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(20-06-2014، 22:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 22:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:55)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتـا ملـیتا V: ..!

:|

(20-06-2014، 21:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثله زّیـآ . در وصل حال تو میخوام یه شعر بگم .

بگیر ببر این ملیتا را / بکن راحت مارا .
دهانت سرویس .خالی نبند / تو مجردی . به جان زن .

چه باحال .

هوووم؟؟؟
ترشیـدی میگم .

من هنوز توی فکـر ماشینمونم که امروز انداختمش توی گل پشتک زده بود . . . اخ اخ .

چه حس بدی بود . . . هعی گاز میددادم میرفتم پایین تره . از لاستیک دود بلند شده بود . . .
ت هنو ترشیده ندیدی !!
اول ملیتا رو ببین |: بعد مرضی رو ببین |: ب زندگی امیدوار نشدی |||||:

:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان