امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝

(21-06-2014، 23:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:07)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فیسبوک؟
وایییییی ملیتا من خودمم عاشقش شدم♥___♥
خدایی امشب عالی بود عالیییییییی

اوهوم

ن من عاشقش نشدم

فقط شنیدم غذرخواهی کرده می خوام ببینم راسته یا ن

راسته
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(21-06-2014، 23:10)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:09)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:05)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:04)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:01)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
سلام عشخولیم^___^
جیغغغغ^________^
رومییییییییی
خوفی؟

خوفم
امشب خوب منو کتک زدیاcrying
ببخش عشقم
نمیتونستم خودمو کنترل کنم
مخصوصا وقتی اشکان کله زد گل نشد

قوچان نژادو بگومن نمیدونم آخر شانس اوردیم یا نیوردیم؟!
(21-06-2014، 23:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
تينا اين اواتارت عالي شده ^__^
 سپاس شده توسط Dead Silence
من برم خدافس0_0چشام کور شد0_0
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Navisa. ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dead Silence ، F A R ! N ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
بریـم استراحت...!:*

همگـی شب خوش..!Angel
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Navisa. ، F A R ! N ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(21-06-2014، 23:10)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سَــــــ

سلام اخویبیییRolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
Alireza Haghighi - ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺣﻘﯿﻘﯽ
48 minutes ago ·
Bebakhshid Sad
20,113 · Like · 10,192 Comments · Shar
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(21-06-2014، 23:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین اینه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://m.facebook.com/profile.php?id=318674504954144&refid=46&sld=eyJzZWFyY2hfc2lkIjoiMmRiNjYxMjQ3YTU3ZDQ5Y2Q3NDQ4YjIzMTdhY2E2NWIiLCJxdWVy​eSI6ImFsaXJlemEgaGFnaGlnaGkiLCJzZWFyY2hfdHlwZSI6IlNlYXJjaCIsInNlcXVlbmNlX2lkIjox​OTE5MDYyMzYzLCJwYWdlX251bWJlciI6MSwiZmlsdGVyX3R5cGUiOiJTZWFyY2giLCJlbnRfaWQiOjMx​ODY3NDUwNDk1NDE0NCwicG9zaXRpb24iOjAsInJlc3VsdF90eXBlIjo2NX0%3D

آری

آخی عذر خواهی کرده))):

اخه اون ک تقصیری نداشت

تمام تلاشش را کرد:|
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، F A R ! N ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(21-06-2014، 23:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:07)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فیسبوک؟
وایییییی ملیتا من خودمم عاشقش شدم♥___♥
خدایی امشب عالی بود عالیییییییی

اوهوم

ن من عاشقش نشدم

فقط شنیدم غذرخواهی کرده می خوام ببینم راسته یا ن

دلیل دوممو برای عضویدن تو فیس
پیدا کردم!

حقیقی!

دلیل اولش شاخینه (:
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 149 ❝ 56

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-06-2014، 23:12)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:10)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:09)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:05)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2014، 23:04)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشخولیم^___^
جیغغغغ^________^
رومییییییییی
خوفی؟

خوفم
امشب خوب منو کتک زدیاcrying
ببخش عشقم
نمیتونستم خودمو کنترل کنم
مخصوصا وقتی اشکان کله زد گل نشد

قوچان نژادو بگومن نمیدونم آخر شانس اوردیم یا نیوردیم؟!
آرع
شانس اوردیم یه گل خوردیم
من خودم نتیجه رو اس داده بودم 3-0 آرژانتین
ولی خب دیگه دلمونو صابون زده بودیم واسه مساوی
نشد که نشد
مسی آخر زهرشو ریخت عوضی>____<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان