امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

(22-06-2014، 19:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 19:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوور عـ کجام بیارم؟! .__.

حیف احمد زن داره :V

من متلعق به همهم ! Big Grin

دلارم گوشتو نکشید متعلق به همه شدی حالا ؟ ؟ ؟ ؟

چی شدش اون زنت ؟

بیآ بحثُ عوض کنیم ! Big Grin
بیآ خوآجه نصیرُ پیدآ کنیم !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://wikimapia.org/#lang=fa&lat=36.686669&lon=53.554316&z=17&m=b
بگرد دنبآل مهدیه ! نزدیک درمآنگآه شمآره 1 ! Big Grin

هعه . شبیه گوگل ارث خودمه .

خونمونو الان علامت گزاری میکنم .

مهدیه کیه ها ؟ مهدیه ؟ خون آمد ؟ درمـانگـاه شمآره 1 ؟؟؟

اعوذوبالله ...
آگهی
(22-06-2014، 19:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:47)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر تو ای همسر . . . .

میخواستم سرت 4 تا هبوی دیگه بیـارم . پشیمون شدم Big Grin
ایمانDodgyخوفه نیوردی چون منم شوور میکردم ^.‏^‏

باز این گفت شوووور Dodgy

باز این تو بحث زن و شوور دخالت کرد

راس میگه عـلی .

تو واس چی دخـالت میکنی ؟؟؟

شورر گفت که گفت ؟؟؟

بچـه ها من مطمئنم این علی زن میخـواد . داره کـ*نش میسوزه / یکی براش استین بالا بزنه .

خودم براش میگیرم

تا دستی دستی منو بدبخت نکردین من برم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
من اینجا باشم ب جا فاطی باس حرص بخورم بهتره برم .. !

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 150 23
 سپاس شده توسط T A R A
(22-06-2014، 19:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم بآی ! Big Grin

بتمرگ باباAngryAngry
(22-06-2014، 19:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل خاندان من الان دارن ساری توی شهربازی تجـن حـال میکنن من خر صبح باهاشون نرفتم .

برم بیرون کلم داغ کرد تو خونه .

بای اُل .

پ.خ بجواب بعد برو

(22-06-2014، 19:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 19:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:54)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 18:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز این گفت شوووور Dodgy

راس میگه عـلی .

شورر گفت که گفت ؟؟؟

بچـه ها من مطمئنم این علی زن میخـواد . داره کـ*نش میسوزه / یکی براش استین بالا بزنه .

خودم براش میگیرم

بتمرگ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 23
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5729

خیلی مهمه که اسممون اینجا باشه >_<
(22-06-2014، 19:04)モハマドハディ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام SmileHeart
یکی اسم اینو ترجمه کنه لفطا
(22-06-2014، 19:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگه عـلی .

شورر گفت که گفت ؟؟؟

خودم براش میگیرم

بتمرگ
[/quote]

نمیتونم
یه کار فوق اضطراری پیش اومده Tongue
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
تارا دیگه بیخیال ... هرچی خوندی بسه ..

از همه خوردم این یکی هم روش ...

امیدم ب نویسنده شدنم تموم شده ...

دیگه امید ندارم ..

وللش آبجی ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(22-06-2014، 19:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگه عـلی .

شورر گفت که گفت ؟؟؟

خودم براش میگیرم

بتمرگ

نمیتونم
یه کار فوق اضطراری پیش اومده Tongue
[/quote]
WUC
گــفـتگـوے آزاد 150 23

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان