امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

یه مشت خز و خیل ریختن تو گ.آ .....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(22-06-2014، 20:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:00)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 19:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 19:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم میشی ؟ Big GrinTongue
خفه شو-_-

ن راس میگه می شیSleepySleepy

شـات دَون .

میگـه نمیـشم . . . به زور کـه نمیشه .

خـانوم ♥ماریا♥ این الاغ رو ببخشید . شرمنده .

ایمان تو دوست منی یادشمن تکلیف منو روشن کن

تـا وقتی کـه واسم پـآس نشدی دوستمی Big Grin

پـآس و شوت شدی دیگـه من نگـاتم نمیکـنم .

الـانم چرا سپـاس نمیدی خســیس ؟! مث دخترا سپـاس نمیده .
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، tyjtfhdhr
(22-06-2014، 20:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:03)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن
اعصابم خورده
حالا من یه چیزی گفتم شمادوتا ول کنید دیگه

ما ک نداریمت فقط بت گفتیم میتونی
خفه شو رو هم بیا خورا مرغ بات حصاب کنم

امیر جان دقیقا یه سوال ؟ Big Grin

یا مریم مقدس بپرس
تو روز اول رو تجربه کردی ؟؟؟

هیــــــــ....
پسر تو ک نمیدونی چ روز بالی بود
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
پووفف..
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Mᴏsᴇs
امیـر خـز منظورش توئه .

من کـه 2-3 سـاله میـام . فقط امسـال بعده عید 3 مآه نیومدم . دوباره اومدم .
سلام .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 36
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence
(22-06-2014، 20:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:04)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما ک نداریمت فقط بت گفتیم میتونی
خفه شو رو هم بیا خورا مرغ بات حصاب کنم

یا مریم مقدس بپرس

هیــــــــ....

پس تجربه کردی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(22-06-2014، 20:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.

3 L | ((( :
 سپاس شده توسط T A R A ، ~~SARA:HIVA~~
(22-06-2014، 20:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر خـز منظورش توئه .

من کـه 2-3 سـاله میـام . فقط امسـال بعده عید 3 مآه نیومدم . دوباره اومدم .

منم تابستون سال پیش میومدم اینجا نام کاربری قبلم ANL بود
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~
(22-06-2014، 20:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا مریم مقدس بپرس

هیــــــــ....

پس تجربه کردی

پ ن ی ساعتئ دارم برات روزه می خونم
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان