امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

>_< دارم دیوونه میشم
>_<
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(22-06-2014، 20:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:12)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر خـز منظورش توئه .

من کـه 2-3 سـاله میـام . فقط امسـال بعده عید 3 مآه نیومدم . دوباره اومدم .

منم تابستون سال پیش میومدم اینجا نام کاربری قبلم ANL بود

ANAL GIRL ؟؟؟!!! میدونی چیه ؟؟

یه شبکـه ی عربیه . دو تا عکس دختر میـآد . بعد فقط صدای آآآآآآآآآ*ی . آآآآآآآآآآآ*

میـاد ازش . Big Grin

اون ANAL
برا من ANL
معناشون خیلی فرق داره Big Grin

نه دیگه . منظور هردوشون بی ادبیه .

آنـآل بوی -,-

Big Grin

ANAL BOY ==> IS ALI

ای ان ال معنای بدی نداره
از من بپرس Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-06-2014، 20:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرآ ؟ .-.

دوسِت دارم >--*-__-*--<

تینا .-.

من بیشتر دوست دارم +---*-_-*---+

.-.

من بیشتر تر دوست دارم +------*^_^*-------+

:|

من خیلی بیشتر تر دوست دارم +---------*^____^*--------+

<:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 39
سلام تارا *._.*

خوبی؟ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A
(22-06-2014، 20:21)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

>_< دارم دیوونه میشم
>_<

مث این ؟~~> <_>

:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(22-06-2014، 20:21)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم ازبعضیا و کاراشون بهم میخوره

منم همین طور
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط #marya#
(22-06-2014، 20:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تارا *._.*

خوبی؟ ._.

بد نیستم ._.

تو خوبی؟! ._.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 39
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Magical Girl
حیف ک رها نیس-__-

http://upcity.ir/images2/69515896216008638204.jpg

http://upcity.ir/images2/61629522807492671103.jpg

http://upcity.ir/images2/19302827540924820342.jpg
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(22-06-2014، 20:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 20:21)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم ازبعضیا و کاراشون بهم میخوره

منم همین طور
جانم؟؟
تومیدونی منظورم کیه؟
اره مرضی >_<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان