امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

(22-06-2014، 22:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا دلم واس خودم میسوزه :\

یکیو سراغ داری برین مخشو بزنیم ؟ :|

دفتریحات دهه 70 80
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(22-06-2014، 22:33)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:27)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:21)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازیکن های امریکایی خوشتیپن؟
._.

بیشتر سیاه پوستن
ترجیحا:
سفید و بور

مایلم:
پوست گندمی ((یا سبزه)) با موی مشکی

قدشون بلنده؟ ._.

بلنده
ولی این چیزی که میگی فک نکنم نه
بازیکن های کودوم تیم چنین مشخصاتی دارن؟
._.
روسیه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ∆ MeRzaD ∆
آوا یه چیزی میخـوام بهت بگـم..!
 سپاس شده توسط melodi+
(22-06-2014، 22:33)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
بین اسم من و یکی دیگه (و) نزار >_<
مهرزاد و نورا :|

نورا و مهرزاد :|

واقعا که -_- نورا مامان من نیست ._.

مرضیه و مهرزاد مامان بابای منن -_-

همسرم اومد (* ......................................................................)
دخترم برو تو اتاقت kaffe2
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، melodi+
(22-06-2014، 22:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:33)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

همسرم اومد (* ......................................................................)
دخترم نرو تو اتاقت kaffe2

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، ∆ MeRzaD ∆
(22-06-2014، 22:34)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا یه چیزی میخـوام بهت بگـم..!
بیا خصوصی
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 69
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
سلآم *-__-*
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، melodi+ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-06-2014، 22:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو *_*

میر*نن تو اعصاب آدم

حالا ب چ علت نمی دونم!

شاید حسادت:|
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(22-06-2014، 22:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــآ

یـه لحضــه دلم برآت تنگ شـُـد!!!

:|

فداااااات^__^

یــو مـِـیک مــی شـــآی *ــ*

اس ام اســم رسیــد؟

دید یــو گـِـت آی لـآو یـو؟!♥♥

^ـ^* ((:

اره ولی شارژ نداشتم ج بدم|:
برام میفرستی؟؟
نیاز دارم|:
شورم بم اس داده نمیتونم ج بدم|:

چرآ حـآلـآ میگی!

دآدم به آبجیــم!:| همــشو!××××

موندم بی شارژ|:
حالا چه گ**یی بخورم؟؟
فک میکنه باش قهرم|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(22-06-2014، 22:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

دخترم نرو تو اتاقت kaffe2
دخترم با بابای دُوُمِت برو تو اُتاقت kaffe2
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان