امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

(22-06-2014، 23:06)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه کیانا.
ولی شما با من دشمنی.
دلم میخواد دشمنی بر طرف بشه.

با پسرا مشكل دارى؟:V
آگهی
من دیگه بمیرم هیشکیو پیشنهاد نمیکنم cry girl
:|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
اﻻﻥ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺧﻮﺩﻣﻮﺟﻠﻮ ﺁﯾﯿﻨﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻓﺘﺒﺎﺭﮎ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺣﺴﻦ ﺍﻟﺨﺎﻟﻘﯿﻦ
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(22-06-2014، 23:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین عزیز!
بین منو تو موضوعی نی|:
نباس باشه|:
حوصلتو ندارم|:
به پام نپیچ|:

مــآم.....میخوآی بلـآت آبغند بیـآرمــ؟! 899

نوپ عسیسم توبرو پیشتونکتو بخور^__^

اوم اوم اوم اوم اوم

899
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
ن دقیقا کیو برای چی معرفی ردین؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(22-06-2014، 23:07)khukche Hendi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:02)khukche Hendi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:00)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوکچــه هنــدی..؟!
کلوچه گردوییه هندی ._.

دارم عاشقت میشم ._.
عه واقعنی؟؟:>
هیچ خوشم نیومد -_-

جم کن بریم خونه *-_-*
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(22-06-2014، 23:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم یکی دیگه از مارکو رویس
دیگه این خوبه برو بچسبون کمدت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up3.98ia.com/images/25enzzs9idpfe1ocvzdu.jpeg

عالــــــــــــــــــی
خیلی شبیه!
شباهت: 89%

ممنون (:

بد بخت-______-

حیف علیرضا!!!!
گــفـتگـوے آزاد 150 85
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Jack Daniel'ѕ
(22-06-2014، 23:07)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:06)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:04)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| سلام
من یه غلطی کردم یه نفرو پیشنهاد دادم حالا همه ریختن سرم :|

دوس دارم سرتو بذارم زیرِ تریلـی...با این بررسیت..!Dodgy
:|
cry girlمن تازه واردم
cry girl

نشتلن؟!
حالت خوفه؟
گــفـتگـوے آزاد 150 85

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
خاله^__^
قربونت نره خاله^__^
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
ماریو گوتزه هم خوبه این ١٠٠%
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up3.98ia.com/images/fgij7ja09xjmp1nby1s.jpeg
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان