امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

فقط ی سپاسه چیزی ازتون کم نمیشه

خدافظی:|
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، F A R ! N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღSηow Princessღ
آگهی
سلام^.^
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، F A R ! N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღSηow Princessღ
یکی اینو از جلو روم برداره!
الیکا کاری نکن دهنم وا شه ها!
 سپاس شده توسط F A R ! N
(22-06-2014، 23:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماریو گوتزه هم خوبه این ١٠٠%
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up3.98ia.com/images/fgij7ja09xjmp1nby1s.jpeg
cry girl
خیلی شبیهه از اون قبلی خیلی خیلی شبیه تره

ممنونم!
همینو فردا پرینت میگیرم )=
گــفـتگـوے آزاد 150 88

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Jack Daniel'ѕ
(22-06-2014، 23:12)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:10)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:09)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:07)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:06)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس دارم سرتو بذارم زیرِ تریلـی...با این بررسیت..!Dodgy
:|
cry girlمن تازه واردم
cry girl

نشتلن؟!
حالت خوفه؟
cry girlنچ
چته؟ :/
من یه غلطی کردم یه نفرو معرفی کردم cry girl
همه مدیرا ریختن سرم cry girl
من گنا دالمcry girl
 سپاس شده توسط F A R ! N
3-1

+_+
گــفـتگـوے آزاد 150 88
 سپاس شده توسط F A R ! N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღSηow Princessღ
(22-06-2014، 23:14)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط ی سپاسه چیزی ازتون کم نمیشه

خدافظی:|

بای گلی (:
گــفـتگـوے آزاد 150 88

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-06-2014، 23:15)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:12)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه غلطی کردم یه نفرو معرفی کردم cry girl
همه مدیرا ریختن سرم cry girl
من گنا دالمcry girl

دیگه بسه..حالا اشکال نداره..!پیش میـآد..!Sleepy
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، F A R ! N
(22-06-2014، 23:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:10)khukche Hendi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:07)khukche Hendi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم عاشقت میشم ._.
عه واقعنی؟؟:>

اوهـوم..!میشه فردا شب با لعیـآ بیایم خونتون..؟!4xv
اممممممممممممممممم^_^
ن :<
مَ میخوام پله های طرقیو بشورم فلن:<<

+__+

من خوشبختت میکنم..."__"
اون لیآس از صب دآری بآش حرف میزنی :|

فعلا ..
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(22-06-2014، 23:14)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماریو گوتزه هم خوبه این ١٠٠%
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up3.98ia.com/images/fgij7ja09xjmp1nby1s.jpeg
cry girl
خیلی شبیهه از اون قبلی خیلی خیلی شبیه تره

ممنونم!
همینو فردا پرینت میگیرم )=

ینی حقیقی بیخی ؟؟؟
اگه بیخی همین الان برم پیجش بگم یکی از فناش رو پروندم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان