امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

(22-06-2014، 23:31)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسممو چی بذارم.مگه اصن میشه نام کاربریو عوص کده

مگ

صبح بخیر!

صباح الخیر!

گود مرنینیگ!

:|

برو اینجا درخواست بده
ماهه دیه عوض میکنن اسمتو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=62635
گــفـتگـوے آزاد 150 95

سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(22-06-2014، 23:33)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای
بیکاس کیانا سز پلیز گو اوت
گمشو دیگه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(22-06-2014، 23:30)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:27)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیاز به شارژ مبرم|:

همراه اولی یا ایرانسل؟

ایرانسل|:

فهمیدم همراه اولی|:
 سپاس شده توسط F A R ! N
سلام ..
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~ ، F A R ! N
فاطی؟! ^_^
(22-06-2014، 23:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:26)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم قلیون میخواد...
با دو دس  پاسور...
هعـــی!
:| قلیون؟!
اوهوم!
گــفـتگـوے آزاد 150 95

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ~KiAηA~
(22-06-2014، 23:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم..18

خوبــی ؟؟Big Grin

علیک !
خوبم مرسی ! تو چطوری ؟
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
عجقه من..؟!خوکچــه ؟؟! بدم رمـزو..؟!>__<
(22-06-2014، 23:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:33)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای
بیکاس کیانا سز پلیز گو اوت
گمشو دیگه:|

خدای من.__.

شایسته تر از این حرف؟؟؟؟؟

نیست-__-

بهشت بر تو گوارا باد رضا-_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
(22-06-2014، 23:35)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:31)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 23:26)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم قلیون میخواد...
با دو دس  پاسور...
هعـــی!
:| قلیون؟!
اوهوم!
یا من خیلی مثبتم یا شماها منفید!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: