امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

(23-06-2014، 0:06)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع علی

حوصلم سریده((((:

اسکل خودتی Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
آگهی
بای شب خوش
گــفـتگـوے آزاد 150 102
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(23-06-2014، 0:08)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا!!

شب خوش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 150 102
سلام:|
گــفـتگـوے آزاد 150 102
(23-06-2014، 0:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااااااااهههههه علیییییییییییی‏=‏‏(‏

بله!؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(23-06-2014، 0:07)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 0:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علـی من کـه تو عمرم 2 فوتبـال ندیدم .

ولی ایران برنده شه یه چی بشه . بریزیم بیرون قیام کنیم . شیشه بشکونیم . بوق بزنیم .و فوش بدیم .

نیـاز دارم به یه هیجـان حسـابی .

شب بخیر .

تو از لحاظ روانی موشکل داری*__*

گوسپـند مکـزیکی 3 جنسـه ی بی خـاصیت .

من دلم میخواد برم تو خیـابون جیغ و داد کنم دلک خنک شه .

علی موقش شد خبر بده .

شب ب خیرررررر / کور شدم
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(23-06-2014، 0:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکل خودتی Big Grin

اشکال نداره تو هم اسکل می کنیم((:
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

چقدر خوبه ادم تازه وارد باشه Big Grin

هه هه هه |:

الان همه فک میکنید من از جدیدام -_-
ری---م تو سر دختر بازا
گــفـتگـوے آزاد 150 102
منم برم؟
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گــفـتگـوے آزاد 150 102

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان