امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

من فآعل بودم ! pou Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 150 158
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(23-06-2014، 11:21)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داور صدامو دارى ؟؟
به احترامت هيچوقت حتى نداشتم به ننت کارى
..نگرفتى پنالتى با اين که ميدونستى
ايرانى هستيم رومون نى اون حسى
که تو بازى اول بود هست
شايد از اولشم نبايد ميکردى با ما لج
.رو همه موقعيتا بستى چطور چشاتو...
هيس هيچى نگو فقط ببر صداتو
ببين چه دپرسم چه بى حسم
.من حتى به فيسبوکم نميرسم....
ديگه برو که قيد عمتو زدم.....
این آخرشو ر**ی:|

(23-06-2014، 11:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خواب:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(23-06-2014، 11:20)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:18)last boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:16)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:15)last boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دنبآل یه زن جدید میگردم ! (:

(23-06-2014، 11:14)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمآ ! ؟ :|

باب کشتین

☻امیرحسین☻

یه آدم لــــآشیــ
اهل قضوینی انگارا :|
با این اسم قشنگت

با اجازه اهل گیلان
کجاش ؟

شهرستان سیاهکل که درفک داره 11 کیلومتر با لاهیجان فاصله داره!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(23-06-2014، 11:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم ._. !

پَ منم خبر نمیدم از این ب بعد ._. !
رضا رو نخور :|||

(23-06-2014، 11:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خواهر شوهرت خره:|...
داداشم خره ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(23-06-2014، 11:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:21)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داور صدامو دارى ؟؟
به احترامت هيچوقت حتى نداشتم به ننت کارى
..نگرفتى پنالتى با اين که ميدونستى
ايرانى هستيم رومون نى اون حسى
که تو بازى اول بود هست
شايد از اولشم نبايد ميکردى با ما لج
.رو همه موقعيتا بستى چطور چشاتو...
هيس هيچى نگو فقط ببر صداتو
ببين چه دپرسم چه بى حسم
.من حتى به فيسبوکم نميرسم....
ديگه برو که قيد عمتو زدم.....
این آخرشو ر**ی:|

(23-06-2014، 11:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خواب:|

شاعر ر*ده خب:|
گــفـتگـوے آزاد 150 158
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-06-2014، 11:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چه گوهی خوردم ! :moi:
با رضا چیکار کردی دیشب ؟! -__-

رضآ دیدی من فآعل بودم ! Big Grin

وقتی تو نیستی رضآ عشقم هست دیگه ! Big Grin

امیر میخوآم رضآ رو برکنآر کنم ! Big Grin
|:

تو هم که نباشی لویی . زین و هری و نایل و لیام و لوک و تریستن و جاستین و علیرضا هستن ^_^

هم چیز باز :|
هیچ کدوم مثل رضآ نیست ! (:
رضآ یه چیز دآره که جنیفر ندآره ! :vil:
گــفـتگـوے آزاد 150 158
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-06-2014، 11:21)last boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیلانیه میره خواستگاری بابای دختره میپرسه چیکاره ای پسره چوپان بوده میگه من در خوش اب و هوا ترین نقطه استان گیلان نمایشگاه بز وگوسفند دارم!

یکی تا نسبتی بیمزه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(23-06-2014، 11:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم که نباشی لویی . زین و هری و نایل و لیام و لوک و تریستن و جاستین و علیرضا هستن ^_^

جیغغ نایل ماله منه ._. !

من نظری ندارم در موزد بحث رضا و احمد فقد اینکه ..

رضا .. خدافس :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 150 158
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(23-06-2014، 11:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 11:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چه گوهی خوردم ! :moi:
با رضا چیکار کردی دیشب ؟! -__-

رضآ دیدی من فآعل بودم ! Big Grin

وقتی تو نیستی رضآ عشقم هست دیگه ! Big Grin

امیر میخوآم رضآ رو برکنآر کنم ! Big Grin
|:

هم چیز باز :|
هیچ کدوم مثل رضآ نیست ! (:
رضآ یه چیز دآره که جنیفر ندآره ! :vil:
دیدید...!!!!

گشاد شدی رفت:|...

(23-06-2014، 11:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ نایل ماله منه ._. !

من نظری ندارم در موزد بحث رضا و احمد فقد اینکه ..

رضا .. خدافس :|
._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

مهم مفعوله ! Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان