امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(23-06-2014، 19:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد دوس دارم تو کل کل با امیر و رضا کل کل کنم تارا تو بیا طرف من با هم بترکونیمشون :|

رضا ، تارا .. هستین بریم کل ؟ ^__^

خفـــه ..!
من بعنوان دوستت مخالفـــم ..!
دخترع مستهـــجن !..
:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 64
آگهی
نقل قول: خب چیکار کنم؟ ._.

پاشم ملق بزنم؟ :|
ســایــَت خــیلی ســَنگــینه :|

مــی یــای هــَمــِه یــِه جــور دــیگــه مــیشـَن:|

-_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(23-06-2014، 19:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 19:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 19:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد چقد ساکته :|||
خب چیکار کنم؟ ._.

هیچی

خدافس
(23-06-2014، 19:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 19:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 19:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد چقد ساکته :|||
خب چیکار کنم؟ ._.

هیچی

خدافس
قهر کرد:|

مهرزاد...

پاشو برو منت کشی:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Thyme
(((((:
نت ندارم خدافض ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
رضا :|

اسممو عوض کنم؟ :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(23-06-2014، 19:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 19:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 19:22)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اردکــ تکـــ تکـــ
تکــ تکـــ اردکــ
بای
نرو دخترم @:

پــــــــــدر (:
آی پــــــــــــــدمو خریــــــدی عایآ ؟

آره تو ــونمه (:
خدافض ._.
(23-06-2014، 19:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد دوس دارم تو کل کل با امیر و رضا کل کل کنم تارا تو بیا طرف من با هم بترکونیمشون :|

رضا ، تارا .. هستین بریم کل ؟ ^__^

کَـل در روز روشن ؟؟؟

کَـل به مـازندرانی معنی خوبی نمیـده .!!.Big Grin
(23-06-2014، 19:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 19:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیزاره اذان تموم شه:|...

گشنه:|...

مگه مثه تو از صُب لُمبونده؟! ._.

همونو بگو از صُب شیکمم خالی بود پا ب پاش اینجا بودم الان اینطوری میگه بهم ._. !

نع تارا ماه رمضون نشده خو ولی .. روزه هایی که نگرفتم روباس بگیرم ._. !

8 داشتم .. 7 تاش مونده 7 تای دیگرو کفاره میدم من نمیتونم هیچی نخورم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 64
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان