امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(23-06-2014، 21:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:25)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:23)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:21)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش فقط تنهآیی پس چه هتر که عاشق نشی بعدم اگه عشق واقعیت باشه دیگه هرگز نمیتونی کس دیگه ای رو دوس داشته باشی پس یا فراموشش کن یا به دستش بیار!
خواستم فراموشش کنم نشد حالم بدتر شد
میترسم یه جورایی دختربازه!!
میگه دوسم داره ادم شده ولی نمیتوونم باور کنم
cry girl

تو چی دوسش دآری؟
اره خیلی...

الان 99 % پسرا دختر بازن عموما عوض نمیشن واسه مین رابطه برقرار نمیکنم!!!ولی اگه خیلی دوسش داری کاری نمیشه کرد بآهاش باش!
هوم باشه
یه کاری میکنمcry girl
من میرم کاری نداری؟؟
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
هعی نورای بدبخت :|

من به هرچی میخوام نمیرسم :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(23-06-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه!
بچه ها مهربون شدم:V
تو وباتون نظر دادمBig Grin

یه طوری میگه انگار تحریما رو برداشته :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(23-06-2014، 21:30)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:25)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:23)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستم فراموشش کنم نشد حالم بدتر شد
میترسم یه جورایی دختربازه!!
میگه دوسم داره ادم شده ولی نمیتوونم باور کنم
cry girl

تو چی دوسش دآری؟
اره خیلی...

الان 99 % پسرا دختر بازن عموما عوض نمیشن واسه مین رابطه برقرار نمیکنم!!!ولی اگه خیلی دوسش داری کاری نمیشه کرد بآهاش باش!
هوم باشه
یه کاری میکنمcry girl
من میرم کاری نداری؟؟

فقط اگه عذاب وجدان میگیری نکن روحیت میپکه برو به سلامت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 82
 سپاس شده توسط #marya#
ایمان جوابه من چی شد ؟ :|

دیر شده نه ؟ :'|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Wanton
اینجا شده غمکده:| ....

همه بدبختن:| ..

بدبختی مده:| ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи►
حالا حالا حالا حالا همه دستا ب بالا ب این عروس و دوماد بگین هزار ما شاالله ._. !

آهنگ فُسیل ._.

واقعن چ آهنگایی من گوش میدادم ! :|

اشکین 0098 و 7 باند و شوهره هایده ._.

چیشد من اینطوری شدم ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 82
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mᴏsᴇs
چرا امروز همه دوستای من خُل شدن-___-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence
(23-06-2014، 21:31)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 21:30)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چی دوسش دآری؟
اره خیلی...

هوم باشه
یه کاری میکنمcry girl
من میرم کاری نداری؟؟

فقط اگه عذاب وجدان میگیری نکن روحیت میپکه برو به سلامت
روحیم همین جوری پوکیده
کلا از این رو به اون روم کرده
شب خوش بای
(23-06-2014، 21:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی نورای بدبخت :|

من به هرچی میخوام نمیرسم :|

نورا منو میخواستی خانومی ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 82

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان