امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(24-06-2014، 10:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 9:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 9:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 9:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 9:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing
روز سوم تابستون|:
تنها ۸۹ روز دیگر باقیست0___0
اهورا ^_^

تو روزه میگیری ؟ o_O

من نمیتونم بگیرم!
فضولی نباشه ._.

می تونی بگی چرا ؟ ._.

اگه نمی خوای نگو ._.

ن اینکه باهات راحت نیستم رزی!
ولی اول اینکه دکتر برام ممنوع کرده
دوم دلیلش شخصیه.___.

هـوممم !

میفهمم !

مـن شرمـنـده کـه سوالـآی بـی جـآ می پـرسـم ! ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby
آگهی
(24-06-2014، 10:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 9:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـی تـو cry girl

نورای بدبخت -_-

هیچکی از من خوشش نمیاد :|

(24-06-2014، 9:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه به درد من دچار شدی|:
رفع میشه(:

هعی اهورا ._.

الان درکت میکنم ._.

لامصب از شکست عشقی هم بدترع-____-
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 10:02)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

سلام (.. )

(24-06-2014، 10:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو درد شکست عشقی رو نفهمیدم ._.

ولی خیلی بده ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 10:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 9:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 9:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ^_^

تو روزه میگیری ؟ o_O

من نمیتونم بگیرم!
فضولی نباشه ._.

می تونی بگی چرا ؟ ._.

اگه نمی خوای نگو ._.

ن اینکه باهات راحت نیستم رزی!
ولی اول اینکه دکتر برام ممنوع کرده
دوم دلیلش شخصیه.___.

هـوممم !

میفهمم !

مـن شرمـنـده کـه سوالـآی بـی جـآ می پـرسـم ! ._.

خواهش میکنم عزیز
من شرمندم که نمیتونم به سوالت جواب درست بدم!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 10:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 9:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing
روز سوم تابستون|:
تنها ۸۹ روز دیگر باقیست0___0

((:

منم هر روزو میشمرم|:

خخخخ|:
الحق که خوار خودمی|:

هیم.-.

تو رو توی جوب بزرگ کردم^_^

یادش بخیرcry girl
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
عزیزم ؟! ^_^
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 10:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:02)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (.. )

(24-06-2014، 10:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو درد شکست عشقی رو نفهمیدم ._.

ولی خیلی بده ._.

بزار بگم:
انگار غرورت له شده|:
حقت رو خوردن
ناامیدی سراسر وجودت رو گرفته-___-
این حس شکسته نویسنده نشدنه|:!!!

(24-06-2014، 10:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم ؟! ^_^

جانم?Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 10:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـی تـو cry girl

نورای بدبخت -_-

هیچکی از من خوشش نمیاد :|

رُکـی بدبخـت ._.

تـآزه تو ب مشـکـل من دچـآر شـدی ._.

(24-06-2014، 10:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی بیخیالش شو!
مـرضـیـه ! ._.

مگـه می شـه ؟ ._.

عزیزم تـو می دونی مـن چ قدر فعالیت کردم ؟! ._.

جونم در اومد ._.

اون وقت یکی دیگه از خدا بی خبر که فعالیتش 2 صفحه بوده میاد نویسنده میشه ! ._.

خیلی دردنـآکـه ._.

._.

سـلـآم ! ._.

خـوش ب حـآلـت ! cry girl
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-06-2014، 10:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم ؟! ^_^

بله عشقم ـ_ـ*؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
نقل قول: بزار بگم:
انگار غرورت له شده|:
حقت رو خوردن
ناامیدی سراسر وجودت رو گرفته-___-
این حس شکسته نویسنده نشدنه|:!!!

احساس میکنی تنهایی ._.

هیچکی تورو نمیخواد ._.

میخوام خودمو بکشم ._.

من برم بمیرم،خدافستون ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان