امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

O__o
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dead Silence ، pink lady
آگهی
(24-06-2014، 11:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

سلام ای گیمر
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(24-06-2014، 11:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری خبری نی تو چ خبر  *^_^*

هیچی *.-.* !
بدبختی *.-.* !
فک کنم این سال تحصیلی ک میاد پوستم کندس خعلی سخت میگیرن ی تعهد بدی اخراجی *.-.* !
ماشالله ک پرونده ی منم ی دقیقه تعهد نگیره دیوونه میشه *.-.* !
ت فکر اینم آدم شم *.-.* !
مهری خرخون ! وویی چقدم بم میاد >.< !
کلا تو باقالی *.-.*
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 130
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(24-06-2014، 11:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو من بیام پ.خ یا خودت میای ؟ (:
تـو بیـآ آیسی ! ^_^

(24-06-2014، 11:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

نمیگم ^_^

بگـو ستی بگـو دارم میمیرم توروخـدا جییییغغغغغ >_<

(24-06-2014، 11:49)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_-_
مرضی کارت این بود؟!
*^_^

نـع باو ! :| اینیم ک گفتم شوخی بود :| میخواستم بات حرف بزنم ! (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، Mσηѕтєя Gιяℓ
جیغغ فاطی ؟ ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 130
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-06-2014، 11:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ فاطی ؟ ^_^

سلام!!!._.
جیی گلوم گرفت ._.
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-06-2014، 11:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری خبری نی تو چ خبر  *^_^*

هیچی *.-.* !
بدبختی *.-.* !
فک کنم این سال تحصیلی ک میاد پوستم کندس خعلی سخت میگیرن ی تعهد بدی اخراجی *.-.* !
ماشالله ک پرونده ی منم ی دقیقه تعهد نگیره دیوونه میشه *.-.* !
ت فکر اینم آدم شم *.-.* !
مهری خرخون ! وویی چقدم بم میاد >.< !
کلا تو باقالی *.-.*

معدلت چن شد ؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(24-06-2014، 11:51)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

سلام ای گیمر

من گیمرم ؟؟ o_0
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(24-06-2014، 11:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ فاطی ؟ ^_^
O_O ؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-06-2014، 11:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 11:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو من بیام پ.خ یا خودت میای ؟ (:
تـو بیـآ آیسی ! ^_^

(24-06-2014، 11:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

نمیگم ^_^

بگـو ستی بگـو دارم میمیرم توروخـدا جییییغغغغغ >_<

(24-06-2014، 11:49)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_-_
مرضی کارت این بود؟!
*^_^

نـع باو ! :| اینیم ک گفتم شوخی بود :| میخواستم بات حرف بزنم ! (:

بعدا میفهمی .-.
^__^

سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان