امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

خدافس ـ_ـ*
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، #marya# ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Alijah-1994
آگهی
(24-06-2014، 16:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی و آیسان کی رو میگید ._.

الان بهم استرس وارد کردید با این حرفتون ._.

نمیشناسیدش !
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فقــط فاطی رو بکن مرزاد =))))

امیـر ؟! O_o

:|

امیر کجاس ؟! :|
چی؟ >_<

نام پاک من اینجا چیکار میکنه؟ :|
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Alijah-1994
موضوعش کشتن دخترا تو هنده..
اون وخ اومده میگه:
ههههههه
عالی بود عزیزمHeartHeartHeart
:||||
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Alijah-1994
نه به اون که یه نفر هم از پروفایل ما دیدن نمیکرد
نه به الان سه چهار تا مدیر پشت سر هم دیدن کردن

آب قند لطفا
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:29)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام جاستین 1994 ^_^ ..

رومینا ؟ (:

حالا باس بگید که این دختره شیطونکه کیه :|

منکه خیلی واضح فهمیدم :|

ایشون خوده هلنه :|
روانی ها....هلن کجاست؟!

خونه آقا شُجاست :|

(24-06-2014، 16:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییی ..

اصن بعضی ها یه حرفایی میزنن پشت سرت که آدمـ یه درصد هم احتمالش رو نمیده ..

نه تنها من آ .. تک تک ما ها !

جلوت خوبن و هواتو دارن و قربون صدقت میرن .. پشت سرت ..

بیخیال ._.

من لویی میخوام جیغغغغ >__<

هیمم ولل ..

کسی منو صدا زد ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/6b9nkbgusxm01awfq521.gif
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 172
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:29)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:24)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.

سلــآم  ((:

خوبی

مرســی ^ـ^*

تو خوبــی؟ (:

(24-06-2014، 16:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز خوبی ؟ (:

نسترن برا چی خسته ای ؟ :|

مرســی....تو خبــی؟ ^ـ^*
 سپاس شده توسط #marya# ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:33)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟ >_<

نام پاک من اینجا چیکار میکنه؟ :|
دو دیقه من رفتم ناهار چ حرفا که در نیاوردید توبه توبه :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:24)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی خیلی بی تربیت بی ادبی...من کمتر فیس بوک نمیرم این خراب شده هم اومدم واسه پیدا کردن هلن کسی نمیشناستش؟!
من میشناسمش ..

کارتو بگو بهش بگم ..

باهاش در ارتباطم :| !

(24-06-2014، 16:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی._.

چیشده؟._.
هعییی ..

اصن بعضی ها یه حرفایی میزنن پشت سرت که آدمـ یه درصد هم احتمالش رو نمیده ..

نه تنها من آ .. تک تک ما ها !

جلوت خوبن و هواتو دارن و قربون صدقت میرن .. پشت سرت ..

بیخیال ._.

من لویی میخوام جیغغغغ >__<
خودم پیداش کردم اما اگه تو بهش بگی بیاد اینجا ممنون میشم عزیزم.
من نمیتونم پیام بدم بهش!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Alijah-1994
فاز این کاربرا چیه آخه:|؟

پیام داده شماره دوس پسرمو بدم بهش اس میدی بیاد اینجا:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Alijah-1994

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان