امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

(24-06-2014، 16:52)Only girl in the world نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"..........."
قزوینی تازه به دوران رسیدهDodgy
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(24-06-2014، 16:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:53)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:49)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد بختا من همتونو خر کردم نمی فهمید....5 اکانت محروم نشده دارم

عکس دخدر خـآلتونم گذآشتین برآ آواتارتون مگیــن خودم!!

:|
این از تو نت برداشتم مهناز جوووووووون خیلی دوست دارمBig Grin

اوآ خـــآک تو سرم!!

:||

من هنــگ کردمـــ

بی تربیــت تو جــم به من مگــه دوست دآرم!!

:||
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Alijah-1994
تا حالا دقت کردین

همه مون یه سری کارا داریم که گذاشتیم واسه وقتی که پول دستمون اومد ؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:55)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقران اون موقعه که من با نام اشکان ابلیس عضو شدم این علی ملی هلن اینا وجود نداشتن فقط یه فرید بود یه صابر یه چند تا کاربر...اگهه قصد ادامه داشتن اکانتمو داشتم الان 100000000 ستاره بودم

نه بابا ؟ Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Alijah-1994
هر کی فک میکنهـ من بی ادبمـ صپاص بده :|||
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ∆ MeRzaD ∆
(24-06-2014، 16:56)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقدر بدم میاد از این دنیا بقران روانیه مث اسکولا می شینه رو مبل عکس میندازه ولی از علی خوشم میاد باحاله همیشه می خنده!
مهنازی همم که دیگه عشقهHeartHeartHeart

:|

خــــآآک تو سرمـــــ!

(24-06-2014، 16:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:55)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقران اون موقعه که من با نام اشکان ابلیس عضو شدم این علی ملی هلن اینا وجود نداشتن فقط یه فرید بود یه صابر یه چند تا کاربر...اگهه قصد ادامه داشتن اکانتمو داشتم الان 100000000 ستاره بودم

نه بابا ؟ Big Grin

پس ایشــون فسیلــی هستــن!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، #marya# ، Jack Daniel'ѕ ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی فک میکنهـ من بی ادبمـ صپاص بده :|||

بی تربیت ^_^ :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:51)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 16:44)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من حالم از Donya Garmoosa2 بهم میخوره خیلی مسخره بچست
روانی همش رو مبل عکس میندازه!

پسر جون ادب داشته باش یکم ..

اگه تو از اون بدت میاد اونم از تو بدش میاد ..

ب دنیا گیر ندین وگرنه با من طرفین ! ..
بدنم لرزید دختر چقدر ترسناکی.
این پسره چقدر فنچه من فکر میکردم آدمه!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=90311
بخف مسخره با نام کاربریت
از تو که مسخره تر نیست روانی....اون موقع که من شاخ فلشخور بودم تو رو مبل عکس مینداختی
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-06-2014، 16:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشد ._.

کسی منو صدا زد، نزد ._.

کسی صدات نکرد ._.

بـرو دیگه ._.

.
.
.
.
.

بمـون ( ..) اس بـده ( ..)

!
تو غلط میکنی بری ._. جلو من حرف از رفتن نزن میزنم بچسبی ب دیوار ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ◄Iяαи► ، First Star ، Alijah-1994
(24-06-2014، 16:56)جوجو روانی اما خوشکل شش شیطونک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقدر بدم میاد از این دنیا بقران روانیه مث اسکولا می شینه رو مبل عکس میندازه ولی از علی خوشم میاد باحاله همیشه می خنده!
مهنازی همم که دیگه عشقهHeartHeartHeart

هه من کلا یه عکس با مبل دارم خنگول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】 181
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Alijah-1994

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان