امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(24-06-2014، 21:58)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و در ضمن به من بر نخورده
---------
سروش من اعتراض کردم سرکوبم کردن

بــــــــــیآஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 50
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، !~IмДи~!
آگهی
همه شوهر کردن من خبر ندارم !!

.__.

عجب
خوش بخت بشین ._.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 50

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~ ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~ ، Dead Silence
سروش ما اعتراض کردیم گشت ارشاد رسید دیگه فرار کردیم
برای اسپم بیخودی 30% اخطار گرفتم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط S R U H ، ~~SARA:HIVA~~ ، امیررضا*
(24-06-2014، 21:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ..

مُطمئن باش من میرم از اینجا ..

مطمئن باشید

ایندفعه خودم نمیرم ..

یکی دیگه منو میبره !

خدافس

آیسان اگه رفتی اااااااااااااااااااااااااااااااا
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:50)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسیح.-.

جونم ( :

(24-06-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:48)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام می کنم به آبجی و خانوم خودم ((((( :

سلامون علیکم

گـَمونم این دادا زن زلیله .

نیومده به دخیا سلام داد !!!

به عشق من چیکا داری تو؟-.-

مسیح^_^

امضات؟:|

شوووورتــه (؛

آقامون*._.*

همسرته ؟ |؛
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(24-06-2014، 21:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ..

مُطمئن باش من میرم از اینجا ..

مطمئن باشید

ایندفعه خودم نمیرم ..

یکی دیگه منو میبره !

خدافس

کجا ؟
فردا میخواستم عکسمو بذارم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(24-06-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 21:50)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم ( :

(24-06-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـَمونم این دادا زن زلیله .

نیومده به دخیا سلام داد !!!

به عشق من چیکا داری تو؟-.-

مسیح^_^

امضات؟:|

شوووورتــه (؛

آقامون*._.*

همسرته ؟ |؛

همونایی ک گفتم کافیه*-________-*
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(24-06-2014، 22:00)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش ما اعتراض کردیم گشت ارشاد رسید دیگه فرار کردیم
برای اسپم بیخودی 30% اخطار گرفتم

اولا اون گشت ارشاد نیست پول ضد شورشه دوما من خودم همه چی رو دنبال میکردم بذار این تارا و رزی و لادن بیان کار دارم|:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
امیر رضا میدونی کیا با من موافقت کردن دادآش !؟
:-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 50
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
بچـه ها رهـآ اسم پسره یا دختر ؟

پسر نیس ؟ ؟ ؟

دخدره ؟
 سپاس شده توسط S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان