امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 22:52)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان هویج |:
اوهوم-___-
ایمان؟؟
هرکی ب ایمان توهین کنه با من طرفه !! {غیرتی شدمAngel}
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~!
آگهی
I like how it feels, I like how it
feels
I like how it feels, I like how it
feels
I like how it feels,
So just turn it up, let me go
I'm alive, yes you know, never
stop

این آهنگه هیچ قافیه ای نداره ولی قشنگه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
اســمتـون تـو اینســتـآ چیـ]ه؟؟؟!
(25-06-2014، 22:53)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:49)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:47)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:44)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجو چ زود شوورتو فروختی ب اچ نامرد :')
برم معتاد شم ؟¿

آخ تو كه عخش مني HeartHeartHeartHeart

نَ Angel

نه ₩_₩

میخوای منو طلاخ بدی دوتا بچه بزاری رو دستم ®_®

طلاخم بدی میرم زن میلاد میشما...:'|

تولــه خر |:
من كه به خاطر تو دو هفته باهاش قهر كردم >___<
اصن برو زن ميلآد شو پسر اچم پس بده -___-

دخترمو بده >~<
مادر آی دونت لاویو.یو آر بد مادر..............UndecidedUndecidedcryingcryingcryingSadSad

مامانی قر کنم برم؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(25-06-2014، 22:56)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:53)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:49)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:47)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:44)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجو چ زود شوورتو فروختی ب اچ نامرد :')
برم معتاد شم ؟¿

آخ تو كه عخش مني HeartHeartHeartHeart

نَ Angel

نه ₩_₩

میخوای منو طلاخ بدی دوتا بچه بزاری رو دستم ®_®

طلاخم بدی میرم زن میلاد میشما...:'|

تولــه خر |:
من كه به خاطر تو دو هفته باهاش قهر كردم >___<
اصن برو زن ميلآد شو پسر اچم پس بده -___-

دخترمو بده >~<

دُخترت مال پسرمه نميدمش (:
(25-06-2014، 22:56)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:52)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان هویج |:
اوهوم-___-
ایمان؟؟
هرکی ب ایمان توحین کنه با من طرفه !! {غیرتی شدمAngel}

خخخخ
(25-06-2014، 22:55)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:53)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 22:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقـا 5 تا عکس گذاشتم 500 تا لایک میخوام . . . گفته باشم .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2068814#pid2068814

سپـاس نشه فرآموش .
ایمآنDodgy

از من اجازه گرفتی موهاتو کوتاه کردی؟>_<

اگـه دست من بود 4 ساله دیگه هم کوتـاش نمیکردم . تازه فشن شده بود .

پدرم منو مجبور کرد . خودم رفتم فشن کنم ریدم تو موهـام . مجبور شدم برم .

درکت میکنم
هیچ دردی بالاتر از این نیس
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
بای بای............
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(25-06-2014، 22:47)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مامان مائده899899899

سلام عشق مامان
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 94

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 94
 سپاس شده توسط Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان