امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

نسی .-.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 71

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
امضآمو *-*
عاشقشم *-*
 سپاس شده توسط pink lady ، #marya# ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال
ایمان من با تو چه نسبتی دارم ؟

مهـناز . این عـلی هم پسر عموی داییته . . .

یعنی من پسر عموتم Huh
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:55)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:52)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile
خوب گفتیا

استــخفرالله!

بزآرین نیــم سـآعت بگذرهــ!
گذشته!

فقط 10 دقــه گذشتــه!

مـــآ هنـوز نـامزدیـــم!
میگم گذشته قبول کن عزیزم!

نمیخــــوآم بگذره!

>ـــ<
 سپاس شده توسط #marya#
(26-06-2014، 16:00)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضآمو *-*
عاشقشم *-*

اواتارت اون دختر کوچولوعه خیلی بال بود عکسش رو بده
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ~Mahnaz~ ، #marya#
(26-06-2014، 16:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی .-.

ستی ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، pink lady
(26-06-2014، 16:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال
ایمان من با تو چه نسبتی دارم ؟

مهـناز . این عـلی هم پسر عموی داییته . . .

یعنی من پسر عموتم Huh

پسرعمــوی دآییم آفا ایمــآن.
 سپاس شده توسط #marya# ، Jack Daniel'ѕ
(26-06-2014، 16:01)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:55)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استــخفرالله!

بزآرین نیــم سـآعت بگذرهــ!
گذشته!

فقط 10 دقــه گذشتــه!

مـــآ هنـوز نـامزدیـــم!
میگم گذشته قبول کن عزیزم!

نمیخــــوآم بگذره!

>ـــ<
همین الان دارن شب اول رو شرح میکنن برات دیه....
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 16:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 16:00)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضآمو *-*
عاشقشم *-*

اواتارت اون دختر کوچولوعه خیلی بال بود عکسش رو بده

ندارم الان! :/
تو لپ تابه! :v
نامزدم؟
ازداوج رو برا چ روزی بزاریم؟عایا؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان