امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

:||||||||||

تو فکر اینم که اگـه می گفت می خوام یکی رو ببوسمم همینـا رو میگفتین ؟ :|
 سپاس شده توسط pink lady ، MOHSENEBRAHIMI ، Dead Silence
آگهی
(26-06-2014، 17:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ؟
نه بابا 
خر همون خره پالونش عوض شده

آرع نع بابا ._. ! ..

هوممم الان دیگه باهات شوخی هم نمیشه کرد :|

سریع اخطار میدی :|

میترسم ازت برو اون ور ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 111
(26-06-2014، 17:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:22)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بيا من هستم

(26-06-2014، 17:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغوش من بروی همه باز است.__.
صرفا جهت همدردی گفتما:V
قصدم خیرهBig Grin

(26-06-2014، 17:21)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـــــــــــــــآ عـــــــزیزم :دی

(26-06-2014، 17:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینـآ بغله خودم ! (ـ_ـ*)

اینا همه پسرن (ـ_ـ*)

ازشون بعید نی (ـ_ـ*)

___
3 تا پسر

1 دختر :V

طرفـداراررو ... :| !

من مطعلق به همــم ! :|

بیشتر طرفدارامم پسرن ! :|:|
خودت انتخاب کن بغل کى برى
مدير 
نويسنده
کاربر ساده

اولا من از همه شما کوچکترم پس جوون ترم Angel

انتخاب خوده بری تو بغل یه جوون یا دوتا پیر کپک!!!!
به من گف پیر کپک!|:?

(26-06-2014، 17:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:22)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بيا من هستم

(26-06-2014، 17:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغوش من بروی همه باز است.__.
صرفا جهت همدردی گفتما:V
قصدم خیرهBig Grin

(26-06-2014، 17:21)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـــــــــــــــآ عـــــــزیزم :دی

(26-06-2014، 17:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینـآ بغله خودم ! (ـ_ـ*)

اینا همه پسرن (ـ_ـ*)

ازشون بعید نی (ـ_ـ*)

___
3 تا پسر

1 دختر :V

طرفـداراررو ... :| !

من مطعلق به همــم ! :|

بیشتر طرفدارامم پسرن ! :|:|
خودت انتخاب کن بغل کى برى
مدير 
نويسنده
کاربر ساده

اولا من از همه شما کوچکترم پس جوون ترم Angel

انتخاب خوده بری تو بغل یه جوون یا دوتا پیر کپک!!!!
به من گف پیر کپک!|:?

سه سال خیلی زیاده الان من در اصل جوون ترمAngel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(26-06-2014، 17:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن ؟ :|

محسن هم بد اخلاق شده هم مغرور شده هم داره سعی میکُنه مُخ تینا رو بزنه :|

سیاست مدیراست!
فرض کن من یه روز این شکلی بشم←-____-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
خودش هم قبول داره خرهDodgyDodgy
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
محسن میتونم ی کاری بکنم :||

اول میام بغل تو :|

بعدش اهورا :|

بعدش سروش :|

دیگه دعوا نکنید :V
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط S R U H ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-06-2014، 17:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی ادرس بدم ^_^

اگه دخدر و پسر غاطی نیستن نـع :|
 سپاس شده توسط pink lady
سلام ._.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 111
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، S R U H ، MOHSENEBRAHIMI ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(26-06-2014، 17:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||||||||||

تو فکر اینم که اگـه می گفت می خوام یکی رو ببوسمم همینـا رو میگفتین ؟ :|

اون قضیش فرق داره:V
من جزو گروه های خودجوش همیشه در صحنمBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن میتونم ی کاری بکنم :||

اول میام بغل تو :|

بعدش اهورا :|

بعدش سروش :|

دیگه دعوا نکنید :V

من از جنس دست دوم استفاده نمیکنم ممنونAngel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، MOHSENEBRAHIMI ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان