امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

مرضیه؟(:
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 172

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
اهنگ~~~~>خوب خوب من خوب باشم اگه ی روز خوب باشم کل سایتو شیرینی میدم!!:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(29-06-2014، 0:41)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 0:38)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارميداع ؟ يه 10 20 ماهي ميشه نديدمت !
من هرروز حرفاتونو میخوندم
ولی حال نداشتم بحرفم
درضمن پنهان بودم چطور میتونستید ببینید منو!!!!!!

او يِس !

به نكته ي خوفي اشآره كردي (:
من در معرض خطر فریاد ننه بابا هستم |:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Brooklyn Baby ، Y.a.S.a.M.i.N ، Navisa.
(29-06-2014، 0:43)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوب نیسم رژی! :/
میاد._.
(29-06-2014، 0:43)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیگه روژی تــُ

فک کردم رفتی لــآلــآ

به ســلامت سروش جــآن -ـــــــ-
من ساعت 6 میخوابم-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
ســروش جــآن خوبی شــُمآ؟ــــــ؟

نمیدونم چرآ پیله کردم بــِت !ــــــ!

خدا به خیر بگذرونـــه !×ـــــــــ×!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-06-2014، 0:41)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ ؟
تهنا كاري كه باعث انجام بدي اينه كه اهنگ HAPPY فارل ويليامزو گوش كني و بري تو فضا (;

میرم دانلود کنم ببینم میتونه منو ببره فضا
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط ~HiSssh~
(29-06-2014، 0:43)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوب نیسم رژی! :/
منم خوب نیسم
ملی من حتی حرفای ازدواج سروش هم خوندم
خخخخ

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(29-06-2014، 0:40)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز??? لینک پروفش رو میدی بم?

ن چون با گوشی اومدم
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Donya Garmoosa2، melina -1D -، SOROU$H، ☆★ super star★☆، ♠قیصر♠2 کاربر پنهان

من چرا كپم نمياد خدااااااااااااااااا ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان