امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 14:18)××~بهتــــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی شماره منو میخواد؟

دشمن 
ستاره ات کو ؟
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 26
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
(01-07-2014، 14:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:10)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اجازه فاطی و ایسان ._.

تقدیم به ممد :|  ( خخخ (:  Wink

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=129266
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=66698

ممد باقر رفته بود باشگاه تکراریه رکی ..

من زدم پستشو .. هیچی از علیرسا و فشفشه نزارید چون همشو من گذاشتم !

آیســآن دهنـت سـرویـس عشقـم ^_^*
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(01-07-2014، 14:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:08)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم اصلا رو مخ نیستیTongue ولی دیه نبینم به وان دی توهین کنی!

وان دی خر کیه باو
سیاوش قمیشیو بچسب Big Grin

بچمون ذوق مرگ شدBig Grin من عآشق وآن دیم بفهم افتآد؟!

چیز عجیبی نی
اینجا همه دخترا عاشق وان دی هستن
نمونه ی بارز خودتی با فاطی

الان برم پینک فلوید گوش کنم Big Grin

هیم هیم برو جاستین گوش کن خخخخخخخخخخخخخخخخ

من مخم و گوش هایم را دوست میدارم Angel
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Aiden Pearce
سعیــد معروفـــ
.
.
.
.
محمــد موسویــ
.
.
.
.
فرهـآد قـآئمیــ
.
.
.
.
علیرضـآ حقیقیـــــ

:|

(:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
کی میخواد پینک فلوبد گوش کنه؟>_<

گوش نکنید لامصبا>_<

برید وان دیتونو گوش کنید>_<

(01-07-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

پ.خ
من یا اون ؟ .-.

(01-07-2014، 14:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نگفتم>_<
shame on you -___- !

:|:|:|

(01-07-2014، 14:16)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطی اون آواتار قبلیتو میخوآم ..پ.خ کُن ^_^
از آیس بگیر ! ._.
اصن من گفتم-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(01-07-2014، 14:19)××~بهتــــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مرضیه با 1000 تومن کون میدم

بی حیا 
بیاین اینو محروم کنین
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи►
بآش آیسآن ..آواتارتونو نمیخوآم ^_^
بی نا**س چیز خر و داره میکشه !!!!

|:
http://8pic.ir/images/ie0od7g8bgitp50asdk8.jpg
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star ، Aiden Pearce ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-07-2014، 14:19)××~بهتــــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مرضیه با 1000 تومن *** میدم
وـاقعـا مرضی اینکارو میکنی ؟! :>>>>
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، Dead Silence ، ✘v!☻lent girl✘
(01-07-2014، 14:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 14:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وان دی خر کیه باو
سیاوش قمیشیو بچسب Big Grin

بچمون ذوق مرگ شدBig Grin من عآشق وآن دیم بفهم افتآد؟!

چیز عجیبی نی
اینجا همه دخترا عاشق وان دی هستن
نمونه ی بارز خودتی با فاطی

الان برم پینک فلوید گوش کنم Big Grin

هیم هیم برو جاستین گوش کن خخخخخخخخخخخخخخخخ

من مخم و گوش هایم را دوست میدارم Angel

علی انقد داداشم تو رو دوس داره!-_______-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان