امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 15:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

shahin najafi - chiz

این اهنگ رو قبلا زیاد گوش می دادم ._.

تو پارک !

رو صندلی بشینی،یه هدفون بزاری تو گوشت فقد اینو گوش بدی !

._.

فقط نقــــی
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(01-07-2014، 15:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـآن من یا رضا ؟! .-.

اوپس ! :|

من هروقت از معراج خواهر زادم میپرسیدم من یا خاله آیدا ..

میگفت چقد هوا خوبه ^_^ ! :|

بهش اسرار که میکردم میگفت ..

دوتاییتون ولی خاله آیدا بیشتر دوسم داره و بیشتر باهام بودش :|

خو منم الان میگم دوتاییتون .. ولی اول فاطی چون اولین نفری بود که تو فلش باهام بود و هنوز هم هست ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 58
 سپاس شده توسط Thyme ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
(01-07-2014، 15:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـآن من یا رضا ؟! .-.

آوا (:
اعتماده به کهکـــشانــو دارید ؟!
:| ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 58
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
:| ..
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
من آهنگ ایرانی زیاد گوش نمیکنم...

ولی تو همین ایرانیا...

ساربان نامجو عالیه...

مثه این خواننده ا*کلا نیست ک بگه چ لب و لوچه خوشگلی چ چشایه نازی....

-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 15:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من -_-
نخیر من -_-

(01-07-2014، 15:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی اول فاطی چون اولین نفری بود که تو فلش باهام بود و هنوز هم هست ._. !
:*

رضـا ونت سوز ^_^* !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Thyme ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 15:49)سینا شیطـــون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

َشیوا بی ناموس

اصـــولا این کلمه واسه مذکر به کار میــره ..!
ببخشــید البته :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 58
 سپاس شده توسط سینا شیطـــون ، F A R ! N
بـو املت می آد cry girlcry girlcry girl

اینا دین و ایمون ندارن ؟ خوب چرا روزه نمیگیرن پَ ؟cry girlcry girlcry girlcry girl
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، #marya# ، Brooklyn Baby ، F A R ! N ، Ƒαкє ѕмιƖє
OoOoOoO :>>>

ایوللل ^_^* !
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Thyme ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 15:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـآن من یا رضا ؟! .-.

اوپس ! :|

من هروقت از معراج خواهر زادم میپرسیدم من یا خاله آیدا ..

میگفت چقد هوا خوبه ^_^ ! :|

بهش اسرار که میکردم میگفت ..

دوتاییتون ولی خاله آیدا بیشتر دوسم داره و بیشتر باهام بودش :|

خو منم الان میگم دوتاییتون .. ولی اول فاطی چون اولین نفری بود که تو فلش باهام بود و هنوز هم هست ._. !
مرسی:|...

(01-07-2014، 15:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 15:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من -_-
نخیر من -_-

ولی اول فاطی چون اولین نفری بود که تو فلش باهام بود و هنوز هم هست ._. !
:*

رضـا ونت سوز ^_^* !
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان