امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 16:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس!

عکستو بزار .-.
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~
آگهی
(01-07-2014، 16:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فقط بچم خواهری:|...
ینی چی ؟! .-.

:|
به چشم خواهری-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-07-2014، 16:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان..

جونم؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 74
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلامتی خودم که واسه هیچکی مهم نیستم ._. !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(01-07-2014، 16:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این بارونا ؟

نگو کاش از این بارونا بیاد .. نگو ..

پدرتو در میاره ..

فک کنید .. عروسیه آبجیتونه .. لباس سفید تنت کردی .. برا عروسی خواهرت ..

خیلی هم خوشحالی .. لباستو خیلی دوست داری و عاشقشی ..

یهو از این بارونا بیاد و لباستو مجبوری عوض کنی ..

هعیییی ..

9 سال پیش ..

بدترین روز بود ! :|

ولل ..

خدافسی فعلن !

روز تولدت دستتو با چاقو میبری (:

آبروت جلوی همه میره !

گند میزنی به تولدت !

تا یه هفته فقد گریه میکنی که لباست کثیف شده و بدترین تولدو داشتی -_-
من روز تولدم مریض شدم..

کادو 2 تا آمپول :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
احمق من به جز یکشنبه ها و آخر هفته هر روز هستم. بالاخره که تو طول سال میبینیم همو. کاریت ندارم که میترسی! Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(01-07-2014، 16:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فقط بچم خواهری:|...
ینی چی ؟! .-.

:|
به چشم خواهری-_-
آهان ._.

به چشم خواهریت اینه به چشم دیگه بخوای نیگا کنی چجوریه :||

(01-07-2014، 16:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان..

جونم؟
holr ..

خدافس ..

(01-07-2014، 16:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتی خودم که واسه هیچکی مهم نیستم ._. !
خفه شو نورا =)

بای !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 16:37)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمق من به جز یکشنبه ها و آخر هفته هر روز هستم. بالاخره که تو طول سال میبینیم همو. کاریت ندارم که میترسی! Big Grin
._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ایــن یکی خوبــه (:

رنگــیم هســت.
تآبستــونیم هســت.

فـآطیم اون خوشتیپــه شـده...قربونش بــرم ^ـ^*
(01-07-2014، 16:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من روز تولدم مریض شدم..

کادو 2 تا آمپول :V

من بدترشم دیدم ._.

تاحالا روز تولدت کسی مُرده ._. ؟

بیخی -_-

یادم نیاد بهتره :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان