امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 20:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:V

-_-

تازه شیرجه زدی تو خوشبختی...

خانوم حاصلخواه-_-

فک کرده فقط خودش فامیل بقیه رو میدونه-_-
آخه من نمیشناسم طرفو -_-

من از فامیلیمـ خوشمـ نمیاد آقای معین انقد نگو فامیلمو -__-
آشنا میشی-_-...

در عوض من خیلی از فامیلم خوشم میاد خانوم حاصلخواه-_-..

ونت سوز:|...

(01-07-2014، 21:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اونجام عروسیه .. ! *^_^* :|

تو کجا ؟ :|

(01-07-2014، 20:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
استاد کیه:|؟
خودممkaffe2
♥.♥

:| ! اهم ._.
مامانت چ دل خجسته ای داره:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(01-07-2014، 21:00)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:59)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکل چیه خانوم دارم یه جوون رو راهنمایی میکنم چه جوری نویسنده شهShyShyTongue

عاره جون عمت *-__-*

من خودمو خفه کردم نویسنده بشم نگفتن خرت چند منه !¡

حیف اون همه موضوعی که زدم *-__-*
منو نگا ن موضوع زدم واسه نویسندگی ن ب فکرش مگه چی داره بعدش مدیر میشی خب ک چی *-__-*
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
(01-07-2014، 21:00)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام آويشن ؟؟؟؟ ن.... ؟؟؟؟؟

آوبشا رفته مسافرت تو روحش *-__-*

یه هفته اکانتش دست منه *-__-*
خانوم کل ارسالات 34 تا هست چنتا موضوع زدی؟Big GrinBig Grin
فامیلیه من از همتون قشنگ تره ._.

صفا با صفا ._.

..

صفا سیتی ، سفینه ، صف :|

تو مدرسه هروقت میخوان بگن صفا مُرتبه همه ب من نیگا میکنن و میگن آره خانوم صفا مرتبه ._. !

من کُلن همه جا صفا و شادی میارم میبینین ؟ ^_^

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 122
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، #marya# ، !~IмДи~!
(01-07-2014، 21:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آشنا میشی-_-...

در عوض من خیلی از فامیلم خوشم میاد خانوم حاصلخواه-_-..

ونت سوز:|...
فقد میتونمـ بگمـ...خاک بر سرت رضا خاک بر سرت -_-

ولی من خوشمـ نمیاد پس انقد تکرار نکن -_-

از خداتمـ باشه با فامیلیت صدات کنمـ-_- آقای معین -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 21:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اونجام عروسیه .. ! *^_^* :|

تو کجا ؟ :|

(01-07-2014، 20:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:56)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
استاد کیه:|؟
خودممkaffe2
♥.♥

:| ! اهم ._.

اونجام ._.
بعدن میفهمی .____.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فدای تو شیوا (:

یارو رو ول کن هر کار کنی
از بیخ هرزه اس
عنتر-_-
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 122

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-07-2014، 21:03)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم کل ارسالات  34 تا هست چنتا موضوع زدی؟Big GrinBig Grin
جواب تو این اکانت------->xxxxx
(01-07-2014، 21:03)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم کل ارسالات 34 تا هست چنتا موضوع زدی؟Big GrinBig Grin

این اکانت من نیس عاقا v:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان