امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 23:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:47)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:42)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:36)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع واس منم
خدایی خعلی خوش گذشت
کیک خوشمزه بود؟!
وای عالی بود
من عاشقه اون تکه های شکلات روش بودم و قسمتی که با طعم قهوه بود
هع
ولی من از قسمت کاراملیش بیشتر خوشم میومد
اره اونم خوب بود
هعی پانی تو هم دیشب 13 ساله شدیع
ارع
5ماه دیگه تولد رومیه
8 ماه دیگه هم تولد تو
آگهی
(01-07-2014، 23:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین بستگی داره س س رو کجا به کار ببری!!!!

اگه س س اول جمله بیاد معنی جمله مثبته+ . اگـه اخر جمـله +_ . مثبت و منفی .

چه باحـال . 99/99% هم آخر جمله میاد . 0/001 اگه اول بیـاد + ته . Angel

اگه بخوای خبر بدی س س باید وسط جمله بیاد
اگر بخوای هشدار بدی س س باید یکی مونده به آخر باشه
اگه بخوای سوال بپرسی س س باید اول و آخر جمله بیاد

س س اینا رو از کـجـا در اورد س س ؟

یاسمین ناراحت نشیـا . اصـلا قصد و منظور بدی نداریم . مدیونی اگـه ناراحت شی .-_
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N
(01-07-2014، 23:50)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='amir303' pid='2104861' dateline='1404247674']
همون سک*س*
رو میگید؟

نا برارر من
ناااا س س
[/qu

تو خصوصی بگو مردمDodgy
(01-07-2014، 23:48)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه فهمیدم لدفن توضیح ندید(..)
موضوع گره خورد :|

چشم Angel

(01-07-2014، 23:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین بستگی داره س س رو کجا به کار ببری!!!!

اگه س س اول جمله بیاد معنی جمله مثبته+ . اگـه اخر جمـله +_ . مثبت و منفی .

چه باحـال . 99/99% هم آخر جمله میاد . 0/001 اگه اول بیـاد + ته . Angel

اگه بخوای خبر بدی س س باید وسط جمله بیاد
اگر بخوای هشدار بدی س س باید یکی مونده به آخر باشه
اگه بخوای سوال بپرسی س س باید اول و آخر جمله بیاد

س س اینا رو از کـجـا در اورد س س ؟

یاسمین ناراحت نشیـا . اصـلا قصد و منظور بدی نداریم . مدیونی اگـه ناراحت شی .-_

بیخیال س س شو
ملت دارن نگا میکنن
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
ali به کسی منظورو بگی تو رو چنـان س س . مرغـای آسمون خـودِ خر دلیگـــ دلیگ س س . Dodgy
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Jack Daniel'ѕ
(01-07-2014، 23:51)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:47)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:42)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیک خوشمزه بود؟!
وای عالی بود
هع
اره اونم خوب بود
ارع
5ماه دیگه تولد رومیه
8 ماه دیگه هم تولد تو
پانیذ از اون ... چه خبر؟
منو مسخره میکنید؟؟ :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~!
(01-07-2014، 23:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ali به کسی منظورو بگی تو رو چنـان س س . مرغـای آسمون خـودِ خر دلیگـــ دلیگ س س . Dodgy

حواسم هسا س س
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
ی مشت خزوجیل ریختن تو گ>آAngelAngelAngel
(01-07-2014، 23:53)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 23:51)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای عالی بود
هع
اره اونم خوب بود
ارع
5ماه دیگه تولد رومیه
8 ماه دیگه هم تولد تو
پانیذ از اون ... چه خبر؟
اینجا نمیشه گفت
الان بیا وایبر بهت بگم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان