امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جنجال بخاطر یک کلیپ هولناک از یک مادر ! + عکس

(02-06-2012، 10:21)setare82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-06-2012، 9:17)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2012، 9:36)setare82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نمی دونم باید به این مادر چه لقبی دادHuhHuh

سنگدل

یا شایدم بدتر از سنگدل

سنگ پا خوبهBig Grin
پاسخ
آگهی
خداياExclamation
آخه چرا به اونايي كه لياقت ندارن توانايي مادري ميدي اما از اونا كه لياقت دارن ميگيري؟Huhcrying
جنجال بخاطر یک کلیپ هولناک از یک مادر ! + عکس  3
پاسخ
 سپاس شده توسط شکوفه2
بی چاره بچه.اگه فامیل اون جنایتکاربودم(خدا نیار اون روز)سرپرستی بچه رو خودم به عهده میگرفتم!!!!
cry2می خوام برم کره!!!!!!!cry2
پاسخ
خدا به بعضیا لیاقت مادر شدن میده اما به بعضیاهم این لیاقتو نمیده
ما آدما هیچوقت قدرچیزایی که داریمو میدونیم فقط در حسرت نداشته ها زندگی میکنیم
هر چه بزرگتر باشی تنهاتر هستی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط னιSs~டεனσή
دارم گریه می کنم اخه چجوری میشه با این نعمت الهی این جوری رفتار کردAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngrycryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingSadSad:ess:ggre:ess::p325:

(31-07-2012، 12:45)dayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداياExclamation
آخه چرا به اونايي كه لياقت ندارن توانايي مادري ميدي اما از اونا كه لياقت دارن ميگيري؟Huhcrying

عزیزه من ادم نباید تو کاره خا دخالت کرد خدا خیلی اصرار داره که ما فقط یک دونشو میدونیمSmile
دیگران را ببخش. نه به این خاطر که سزاوار بخششند! به این خاطر که تو سزاوار ارامشی.....SmileHeartامیدوارم که ته دلش کینه ای نباشه

پاسخ
زنیکه سه نقطه...DodgyAngryDodgyAngryDodgyAngryDodgyAngry
وصیت میکنم وقتی مردم همیشه سر قبرمو با آب و صابون بشورین تا هر وقت که یکی رد میشه سر بخوره بیفته تا منم بخندم روحم شاد بشهAngel:4chs:اگه خوشتون اومد سپاس بده:
پاسخ
cryingخدا چنین مادری نصیب هیچ کی نکنهcryingcryingcryingcryingcrying
پاسخ
از حیونم کمترهAngry
در این شهرصدای پای مردمیست که همچنانکه تورا میبوسندطناب دارتورا میبافتدمردمیکه صادقانه دروغ میگویند وخالصانه به تو خیانت میکننددراین شهرهرچه تنهاتر باشی پیروزتری!
پاسخ
حالا قدر مامانم فهمیدم چه قدر مهربونه این زنه عاطفه نداره خانواده ی من پر عاطفه ومهربونین
دستانت را از روی چشمانت بردار تا

بفهمی که زندگی اب رنگ نیست

که زود رنگ هایش را عوض کنی

زندگی 1 رنگه اون اول انتخاب کن:cool:
پاسخ
حالا قدروالدینمون رو میدونیم
دیگران را ببخش. نه به این خاطر که سزاوار بخششند! به این خاطر که تو سزاوار ارامشی.....SmileHeartامیدوارم که ته دلش کینه ای نباشه

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خونه ی مادر بزرگه
  مادر....داستانی بسیار غم انگیز!!!!
  این موضوع رو بخاطر یکی از دوستان بهمن ماهی میزارم .عکس نوشته برای متولدین بهمن .
Heart تاثیر دعوای پدر و مادر بر رفتارها و اعصاب کودکان و نوجوانان
Wink داستان جالب آزمایش دامادها توسط مادر زن
  چند ویدیوباحالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بیا خودتم کلیپ بزار
  مادر 56 ساله بعد از این اتفاق وحشتناک دیگر هیچ وقت موهایش را رنگ نمی کند! + عکس
  کسی رو مثل مادر دیده بودید؟
  کلیپ خدایی خدا غریبه واقعا تاثیر گذاره....
  کار عجیب این پدر و مادر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان