امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 9:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسرِ چـیز

خجـالت خـوب چیزیه !

بـ .
سینای ورژن جدید : |
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، † αƖιєη †
آگهی
(02-07-2014، 9:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ Avril Lavigne - Bad Girl رو بگوشید...

عالیه-_-...
من شنیدم !

آوریل آهنگاش محشره ..!

مخصوصاً rock n roll اِش !
من فقط بخاطر اینکه منسون توش صدا در میاره گوش میدمش-_- :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 9:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:55)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام یارو:|

مرتیکه چرا نمییا اونجا؟

اونجا ؟؟
کجا ؟؟

همون جایی ک تو باس دهنت رو ببندی:|

من باز بودن دهن رو دوس دارم TongueTongue

پ حد اقل ی سیب بزار توش حرفی ازش بیرون نیاد
ههه همهمون یکذره که دنیابکاممون میشه یادمون میره همه بنده ی اونیم
روزگار عجیب عجیب درگردشه مواظب حرفامون باشیم
(02-07-2014، 9:59)عسل. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههه همهمون یکذره که دنیابکاممون میشه یادمون میره همه بنده ی اونیم

شط میبندم خودت هم نمیفهمی چی میگی:|
 سپاس شده توسط Navisa.
(02-07-2014، 9:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو با اسم بد گرل تو ف.گ عضوی؟
نه..stranger فک کنمـ ..!

(02-07-2014، 9:58)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اولش خیلی دوسش داشتم
همیشه هم اولین کسی بودم که تا البومی بیرون میفرستاد
فول البومشو دانلود میکردم

ولی از وقتی این کاراشو شروع کرد
حتی حالم بهم میخوره به قیافه اش نگاه کنم
من از وقتی هفت هشت سالمـ بود هانا مونتانا نگا میکردم ._.

خب..اون فقد بزرگ شده .. :/

به رفتاراش کاری ندارمـ ولی آهنگاش خیلی قشنگن ..

و خشی که توی صداش داره باعث میشه منحصر به فرد بشه !
 سپاس شده توسط Navisa.
(02-07-2014، 9:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضام باحاله ؟؟
به نظرم نچ !

(02-07-2014، 9:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسرِ چـیز

خجـالت خـوب چیزیه !

بـ .
بآید محروم بشهـ>_<
-_-
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(02-07-2014، 9:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیه-_-...
من شنیدم !

آوریل آهنگاش محشره ..!

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-rock-n-roll-271.png
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 17
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 9:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:55)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 9:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرتیکه چرا نمییا اونجا؟

اونجا ؟؟
کجا ؟؟

همون جایی ک تو باس دهنت رو ببندی:|

من باز بودن دهن رو دوس دارم TongueTongue

پ حد اقل ی سیب بزار توش حرفی ازش بیرون نیاد

میوه تو خونه ندارم Big GrinBig Grin
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 17
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(02-07-2014، 9:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیه-_-...
من شنیدم !

آوریل آهنگاش محشره ..!

من فقط بخاطر اینکه منسون توش صدا در میاره گوش میدمش-_- :|
صدای مرلین یجوریه :/

به دل آدم نمیشینه :/
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان