امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 11:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر آنتی شاهین نجفی ؟ o_o

چرا ؟ -_-

عشق من ب این خـوبی *-_-*
اره شاهین کلا یه دونس..!!
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dead Silence
آگهی
(02-07-2014، 11:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومین گنده بک رو هم گرفتم
ایمان تو ک میخوای نویسنده تاریخش شی تازه گیا تو تاریخ رفتی؟
تا 7 هفت الی 8 صفحه همه پست های منه

مُهـم نی .

بخـوام نویسنـده شم میشم . بخوامم نمیشم . ربطی به تاپیک و ارسـال و اخطار ندآره /

گرفـتی چی شد ؟ Angel

ار فهمیدم داری سعی میکنی خودتو خیلی بزرگ نشون بدیAngelAngel

زوده بفـهمی من چی میگم . بزرگــ تر از تو هم بودن این حرفـا رو میگفتن . حـالا سـاکت نشستن سره جآشون کلّه تکون میدن . -_Angel

باش اصن تو خدا خوبع؟
من اعتماد ب نفس تورو داشتم میرفتم امریکا نهی از منکر میکردم:|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(02-07-2014، 11:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:18)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونم ک*خله؟
اره

شاهین نجفی گوش میده
بعد برا ما فاز بسیجی میگیره :|

چه قدر شبیه منه یابو
الان میرم ترورش میکنم *_*

تقلیدکاره میمون(.. )
فوش از ایــن سنگین تر !! :V
 سپاس شده توسط Navisa. ، ERF@N ، ~~SARA:HIVA~~ ، F A R ! N
(02-07-2014، 11:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:26)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میذگره .-.

احوال شما؟! .-.
هعییی ..

ر*ـدمـ :|

(02-07-2014، 11:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدی فقط این میخوره
شما از نوع مخصوصش میخوری :>>>

من هیچی نمی خورم! تا وقتی استاد فاطی هستن چرا من ؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mr.Robot ، !~IмДи~! ، F A R ! N
(02-07-2014، 11:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورمـ نمیشه من اینکآرو کردمـ :|

خفه شو تینا : |

خیانت کردی به احمــــــــــــــد ؟ :///

خاک تُ سرت کنن ! :|

من هیچوقت ب شوهرم خیانت نمیکنم *-_-* منو الگو خودت قرار بده *-_-*

خفه شدم :/

(02-07-2014، 11:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیـــنــآ باز خیه ؟ |:

مــی *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، F A R ! N
(02-07-2014، 11:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:26)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میذگره .-.

احوال شما؟! .-.
هعییی ..

(02-07-2014، 11:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدی فقط این میخوره

مخصـوصـشو فقـط پسـر بـآلغ میسـآزه . هیچ نمـآیندگی انحصـاری دیگـه ای هم نداره . Angel
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 11:31)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:18)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

شاهین نجفی گوش میده
بعد برا ما فاز بسیجی میگیره :|

چه قدر شبیه منه یابو
الان میرم ترورش میکنم *_*

تقلیدکاره میمون(.. )
فوش از ایــن سنگین تر !! :V
به هم نوع خودش فش داد @__@
 سپاس شده توسط F A R ! N
(02-07-2014، 11:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میذگره .-.

احوال شما؟! .-.
هعییی ..

فهمیدی فقط این میخوره

بیاین من میدم همـــه بخورین =)))))))))))
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(02-07-2014، 11:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 11:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سپاس های پوچ چه ارزشی دارن؟ دوتا حرومت-__-

ارزش ندارن ؟

بچه ها دیگه ب عرفان سپاس ندین -_-

آخه ارزش ندارن :/

من نمیفهمم چی میگم توجه نکنید!

بچه ها عرفان نمیفهمه چی میگه

الانم نفهمید چی گفت

شما بهش سپاس ندید ((:

نکته سنجی آخر عاقبت نداره ها!

جیغغغ تحدیدم کرد -_-

خودت همیشه نکته سنجی میکنی
منم یه بار مثثه خودت رفتاریدم :ngh:
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 32

سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
(02-07-2014، 11:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اختیار دارید :>> ما که در این زمینه شاگرد شوماییم :>>
 سپاس شده توسط Dead Silence ، !~IмДи~! ، ERF@N ، Navisa. ، F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان