امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

سرعت :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(02-07-2014، 12:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی دستت رو شده برام!
نا..نا..اونطوری که فک میکنی نیس :| !
راس میگه.__.

خیلی بدتره .__.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 12:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاس._.؟

(02-07-2014، 12:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

lost ._. get lost -_-

یه کلمهـ از دهنت در بیاد ببین چجوری دهنت رو مورد عنایت الهی قرار میدم :| !

فاطی._.

همین ک من میدونم کافیه.-.
کاش اون چیزی ک تو فک میکردی میبود.__.

قضیه خیلی پیچیده تر از این حرفاس.___.

فاطی دستت رو شده برام!

فاطی دهنت سرویس شد:V

از اولشم میدونستم!

هوفف ..

از پُش خنجر زدن ینی این!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs
(02-07-2014، 12:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سرویش شم تو رو چیز میکنم :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs
(02-07-2014، 12:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان بشون بگم فردا هم نویسند میشین همه بم سپاس میدن الان میخوام خبر خوب بدم سپاس نمیدنDodgyDodgy
من دارم بابا میشم:|

ینی من عمو شدم ؟؟؟؟

بدبختانهBig GrinBig Grin
(02-07-2014، 12:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا من نمیتونم پستاتُ ببینم -_-

اگه میخوای آدم شی میتونی باهام حرف بزنی -_-

وگرنه جات تُ لیست سیاه قشنگ تره -_-
چرا *ه میخوری .__. ؟

من فقط گفتم کوچیک بنویس.__.

همونی که گفتی خوردنی نیست ._. اگه میخوای خودت بخور -_- !

برگردوندمت لیست سیاه -_- لیاقت نداری تُ -_- جات تُ همون سیاه باس باشه -_-
من اصلا بت پیام نمیدم ک باز بخوای تو لیست سیاه بزاریم =))) :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence
خدافظ ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
(02-07-2014، 12:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اولشم میدونستم!

هوفف ..

از پُش خنجر زدن ینی این!
حتی شوخیشمـ جالب نی .. !

میخوای چی بگی ؟! ..

که من عـاره ؟! ..

تُ که دوستمی؛ انتظار نداشتمـ ازت .. !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
رضاداری عمو میشی انتر:|
(02-07-2014، 12:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی._.

همین ک من میدونم کافیه.-.
کاش اون چیزی ک تو فک میکردی میبود.__.

قضیه خیلی پیچیده تر از این حرفاس.___.

فاطی دستت رو شده برام!

از اولشم میدونستم!

هوفف ..

از پُش خنجر زدن ینی این!
اوه اوه...

فاطی از پشت حمله میکنیBig Grin :| ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان