امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 12:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اولشم میدونستم!

هوفف ..

از پُش خنجر زدن ینی این!
حتی شوخیشمـ جالب نی .. !

میخوای چی بگی ؟! ..

که من عـاره ؟! ..

تُ که دوستمی؛ انتظار نداشتمـ ازت .. !

ینی اونی ک فک میکنمه؟-_-

بیا پ.خ بدو!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
هــآیپ بکس |:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، First Star
منتـظر سپآسای خوشگلـتون هستمـ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=129481&page=4
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 52
 سپاس شده توسط First Star
(02-07-2014، 12:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه...

فاطی از پشت حمله میکنیBig Grin :| ؟
انقد علاقه داری به خوردن ؟! :|||

خُف شو -__-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، яᎧмιиα
(02-07-2014، 12:24)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان بشون بگم فردا هم نویسند میشین همه بم سپاس میدن الان میخوام خبر خوب بدم سپاس نمیدنDodgyDodgy
من دارم بابا میشم:|

ینی من عمو شدم ؟؟؟؟

بدبختانهBig GrinBig Grin

به بچت یاد بده منو علی صدا کنه
بهم بگه عمو چنان میزنم تو دهنش
مرغای هوا به حالش س س Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(02-07-2014، 12:24)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ._.

میشه نری ._.

من تازه اومدم -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(02-07-2014، 12:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا من نمیتونم پستاتُ ببینم -_-

اگه میخوای آدم شی میتونی باهام حرف بزنی -_-

وگرنه جات تُ لیست سیاه قشنگ تره -_-
چرا *ه میخوری .__. ؟

من فقط گفتم کوچیک بنویس.__.

همونی که گفتی خوردنی نیست ._. اگه میخوای خودت بخور -_- !

برگردوندمت لیست سیاه -_- لیاقت نداری تُ -_- جات تُ همون سیاه باس باشه -_-
من اصلا بت پیام نمیدم ک باز بخوای تو لیست سیاه بزاریم =))) :V

اینی ک گفتی خودت معنیشُ نفهمیدی :v

پیام دادن ربطی ب لیست سیا نارع :V

؟!

خودت شرح بده .. !Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(02-07-2014، 12:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه...

خُف شو -__-
:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 12:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه...

خُف شو -__-
:|...
اومممممـ .. ( زبون درازیه این:| )
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(02-07-2014، 12:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 12:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا من نمیتونم پستاتُ ببینم -_-

اگه میخوای آدم شی میتونی باهام حرف بزنی -_-

وگرنه جات تُ لیست سیاه قشنگ تره -_-
چرا *ه میخوری .__. ؟

من فقط گفتم کوچیک بنویس.__.

همونی که گفتی خوردنی نیست ._. اگه میخوای خودت بخور -_- !

برگردوندمت لیست سیاه -_- لیاقت نداری تُ -_- جات تُ همون سیاه باس باشه -_-
من اصلا بت پیام نمیدم ک باز بخوای تو لیست سیاه بزاریم =))) :V

اینی ک گفتی خودت معنیشُ نفهمیدی :v

پیام دادن ربطی ب لیست سیا نارع :V

؟!

خودت شرح بده .. !Sleepy
من تاحالا کسی رو نزاشتم تو لیست سیاه ...

نمیدونم جریانش چیه .___.

فک میکردم اگه اینکار رو کنی طرف نمیتونه بت پیام بده...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان