امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 13:32)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا یه حرکت بزن عکسای خوبتو بزار بچه ها همه استفاده میکنن واسه اواتار :v
آواتارت
باربارا پالوینه؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 80

سپاس شده توسط melodi+ ، Roxanna
آگهی
(02-07-2014، 13:31)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:30)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:29)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزس؟! (:

من
زود نیست روزه بگیری؟ |:

سلامتیت به خطر میفته.

از من گفتن بود :v

نگران نباشید

میدونم دوست دارید من مدیر اینجا بشم و همیشه در اینحا باشم اما خوب همه میرن دیگه

زودم نیست برای امادگی خوبه
(02-07-2014، 13:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:30)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:29)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزس؟! (:

من
خجالت بکشید بچه 13 ساله روزه گرفته اون وخ شما چی؟! :v
:|نچ نچ نچ نچ

مگه نباید از 15 روزه بگیرن؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Navisa. ، امیررضا* ، ERF@N ، Roxanna ، † αƖιєη † ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-07-2014، 13:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی بد گرلز>_<

چ آویزونه یارو Confused
جیغغغ نهـ گفتمـ گرل >_< !

دوست توعه :|

سلام رسوند بهت ._.
خفه شو خفه شو خفه شو:V

من که بت گفتم یارو شاس میزنه:|..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N ، melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Roxanna ، † αƖιєη †
(02-07-2014، 13:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی بد گرل نه بد گرلز-_-...

بی صواد...-_-
صواد؟ :v

نخیرم ثواد-_-

صوات
نخیرم با اون س نیس-_-

با اینه سوات:|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Roxanna ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

کی روزس؟! (:
من:hiccp:

سپاس شده توسط Navisa. ، Roxanna ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-07-2014، 13:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیک جیک بوم ... ._.

سلـآم ^_^*

س س لامصب سپـا3 دلیـگـــ سَ سَ . دهـنت بوچـآ شآشید سَ سَ / تریاک س س ؟Angel

فقط می تونم بگم خفه شو :|

رفتـی دلیـگ دَ دَ ؟؟؟

بـآریکـــ س س @ .
 سپاس شده توسط Roxanna
واقعا بدرود کلاس دارم من
 سپاس شده توسط Navisa. ، !~IмДи~! ، Roxanna ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-07-2014، 13:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزس؟! (:

من
خجالت بکشید بچه 13 ساله روزه گرفته اون وخ شما چی؟! :v
:|نچ نچ نچ نچ

یازده!!!
 سپاس شده توسط Navisa. ، امیررضا* ، !~IмДи~! ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Roxanna ، † αƖιєη † ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-07-2014، 13:32)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا یه حرکت بزن عکسای خوبتو بزار بچه ها همه استفاده میکنن واسه اواتار :v

:|
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Roxanna ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان