امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 13:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی بد گرلز>_<

چ آویزونه یارو Confused
جیغغغ نهـ گفتمـ گرل >_< !

دوست توعه :|

سلام رسوند بهت ._.
خفه شو خفه شو خفه شو:V

من که بت گفتم یارو شاس میزنه:|..
اسکل V:

خفه شو جیغغغ تو بهم گفتی اونقدر هم شاس نی -__-

کجاس اون دومتر زبونش ؟! :|

بهم میگه چقد جذاب نفس میکشی :|||||

بلد نیست حرف بزنهـ باو -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
آگهی
(02-07-2014، 13:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:30)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:29)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزس؟! (:

من
خجالت بکشید بچه 13 ساله روزه گرفته اون وخ شما چی؟! :v
:|نچ نچ نچ نچ

یازده!!!
:| میگه متولده 80
 سپاس شده توسط Navisa.
(02-07-2014، 13:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:32)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا یه حرکت بزن عکسای خوبتو بزار بچه ها همه استفاده میکنن واسه اواتار :v

این رضای 10یوص رمزشو به همه داد -_-

شما بار نخستتون هست اره؟لطفا تکرار نشه

آوا؟ :|
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 13:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:34)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:30)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:29)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزس؟! (:

من

مگه نباید از 15 روزه بگیرن؟؟؟؟
آمین رضا خاک تو سرت اقلیت مذهبی هم دیده میمونه!

این کیبورد اینرو مینویسم! من به چی دیگر گفتم
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
لی لی لی حوضک:|

مهد کودک فلشخور^_^

فردا تاسیس میکنم::|
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Navisa. ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، † αƖιєη †
سلاااااااااام|:

نســـــی(:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، melodi+ ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(02-07-2014، 13:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:34)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزس؟! (:

من

آمین رضا خاک تو سرت اقلیت مذهبی هم دیده میمونه!
من جزو اقلیت های مذهبی نیستم...-_-

جزو اکثریت بی دینم:|..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Navisa. ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ERF@N

کی روزس؟! (:

من

چ میدونم :V
از احمت باس بپرسی :|
 سپاس شده توسط Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(02-07-2014، 13:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:32)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا یه حرکت بزن عکسای خوبتو بزار بچه ها همه استفاده میکنن واسه اواتار :v

این رضای 10یوص رمزشو به همه داد -_-

شما بار نخستتون هست اره؟لطفا تکرار نشه

آوا؟ :|
دوست دارم بزنم تو دهن یکی :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 82
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆
(02-07-2014، 13:37)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 13:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی روزس؟! (:

من

یازده!!!
:| میگه متولده 80
مهم نیست هر چی سنم کمتر بگن خوشاحل میشم

والا اگه عکس شناسمه رو قرار بدم میگن فتوشاپه
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان