امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

:|
منم نظارت میکنم!
قبول دیگ! :v
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
آگهی
سلام به همگی!
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(02-07-2014، 14:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایستید وایستید...

من و مهرزاد واحد تولید ._.

مرضی و عرفان واحد آزمایش._.

فاطی و آوا واحد فروش ._.

خب دیگه...

برید به کارتون برسید..

زود زود ._.

آها رکی هم واحد تبلیغات=)))

یه دونه هم باید آخر کار مجانی به من بدید
به کارمندا یه باکس 50 عددی رایگان داده میشود._.

نه رکی...

آیسان و نورا واحد نظارتن.__.

من باید تو واحد تبلبغات چ کنم ؟ .-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ERF@N
نسترن داری نظارت میکنی فیلم هم بگیرر:ngh:
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 97
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، Mᴏsᴇs
(02-07-2014، 14:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار کنید دیگه>__<

چرا مثه ماست دارید منو نگا میکنید>_<

مهرزاد آتیش کن>_<

من چیکار کنم؟._.
با عرفان باس آدما رو آزمایش کنی>_<

چجوری؟:|
عرفان بیا این هم کارت رو توجیه کن>_<

یا ابرفرض:|
 سپاس شده توسط melodi+ ، † αƖιєη † ، Mᴏsᴇs
سلام:|
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-07-2014، 14:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار کنید دیگه>__<

مهرزاد آتیش کن>_<

من چیکار کنم؟._.

عرفان؟ :|

همکارت اماتوره ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 97
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، melodi+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(02-07-2014، 14:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایستید وایستید...

من و مهرزاد واحد تولید ._.

مرضی و عرفان واحد آزمایش._.

فاطی و آوا واحد فروش ._.

خب دیگه...

برید به کارتون برسید..

زود زود ._.

آها رکی هم واحد تبلیغات=)))

یه دونه هم باید آخر کار مجانی به من بدید
به کارمندا یه باکس 50 عددی رایگان داده میشود._.

نه رکی...

آیسان و نورا واحد نظارتن.__.

من باید تو واحد تبلبغات چ کنم ؟ .-.
تبلیغ انسان مصنوعی بشیوه زنده...

باید تمام امکاناتش رو برا مشتریا توضیح بدی>_<

همشو ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(02-07-2014، 14:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشش -_-

پیشی بیا منو بخور اصن T_T

الان میام:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 14:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار کنید دیگه>__<

مهرزاد آتیش کن>_<

من چیکار کنم؟._.

عرفان؟ :|

همکارت اماتوره ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 97

:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان