امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 14:12)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسترن داری نظارت میکنی فیلم هم بگیرر:ngh:
ها ها ها ها ((:
از اون خنده شیطانیاس مثلا:|
باشه *-*
 سپاس شده توسط melodi+ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
آگهی
(02-07-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار کنید دیگه>__<

چرا مثه ماست دارید منو نگا میکنید>_<

مهرزاد آتیش کن>_<

من چیکار کنم؟._.
با عرفان باس آدما رو آزمایش کنی>_<

حالا از این ادما تو چی استفاده کنیم ؟ .-.

هرچی دلمون خواس ؟ :vil:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ERF@N
خاله بازی مدرن! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
ادم محتاج این شکلکه ~>Angry باشه ولی محتاج بعضیا نباشه !

:|

تارخ اخطارم کی تموم میشه ؟ -_- به میلادیه -_- نمیدونم کِی هَ -_-

یکی از مدیرا بگه -_-

+

سلام
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، melodi+ ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
برای مرضی هم کار پیدا کنین.__.!!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence
اوا تازیا زیاد لایک میکنی-_-
چی شده؟:|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 98
(02-07-2014، 14:13)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشش -_-

پیشی بیا منو بخور اصن T_T

الان میام:|
نه دیگه نمیخوام خودکشی کنم ._.

پیشته وگرنه بابامو صدا میزنم -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، melodi+
(02-07-2014، 14:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار کنید دیگه>__<

چرا مثه ماست دارید منو نگا میکنید>_<

مهرزاد آتیش کن>_<

من چیکار کنم؟._.

چجوری؟:|
عرفان بیا این هم کارت رو توجیه کن>_<
ببین تو باید دوربین رو آماده کنی و محصول رو نگه داری تا من آزمایش کنم
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، melodi+ ، † αƖιєη † ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 14:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چیکار کنم؟._.

چجوری؟:|
عرفان بیا این هم کارت رو توجیه کن>_<
ببین تو باید دوربین رو آماده کنی و محصول رو نگه داری تا من آزمایش کنم

:|

دوربین با نسیه/:

من کارم چیه الان؟-_-

خودتونم نمیدونید دارید چی کار میکنید بخدا-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، melodi+ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، ERF@N
.-.
نچ نچ
آوااااااااااااااااا؟!
بیا این فیلمو ببین!!!! :0
دارن کارشونو اشتباه انجام میدن :0
هزار دفه بت گفدم آدمه کار بلد استخدام کن:|
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان