امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 14:15)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا تازیا زیاد لایک میکنی-_-
چی شده؟:|
دیگه نمیکنم ^__^ :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 99
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(02-07-2014، 14:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار کنید دیگه>__<

چرا مثه ماست دارید منو نگا میکنید>_<

مهرزاد آتیش کن>_<

من چیکار کنم؟._.
با عرفان باس آدما رو آزمایش کنی>_<

حالا از این ادما تو چی استفاده کنیم ؟ .-.

هرچی دلمون خواس ؟ :vil:
دقیقا برا همون کارا داریم تولید میکنیمcof

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(02-07-2014، 14:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:13)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشش -_-

پیشی بیا منو بخور اصن T_T

الان میام:|
نه دیگه نمیخوام خودکشی کنم ._.

پیشته وگرنه بابامو صدا میزنم -_-

:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-07-2014، 14:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار کنید دیگه>__<

مهرزاد آتیش کن>_<

من چیکار کنم؟._.

استفاده پزشکی داره
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، melodi+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(02-07-2014، 14:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار کنید دیگه>__<

مهرزاد آتیش کن>_<

من چیکار کنم؟._.

دقیقا برا همون کارا داریم تولید میکنیمcof

مونثه؟:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، melodi+ ، ERF@N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
دوربین آمادسسس!!! *-*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، melodi+
(02-07-2014، 14:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری؟:|
عرفان بیا این هم کارت رو توجیه کن>_<
ببین تو باید دوربین رو آماده کنی و محصول رو نگه داری تا من آزمایش کنم

دوربین با نسیه/:

من کارم چیه الان؟-_-

خودتونم نمیدونید دارید چی کار میکنید بخدا-_-

خیلی آماتوره Confused
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، melodi+ ، Brooklyn Baby ، ERF@N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، First Star
(02-07-2014، 14:17)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.
نچ نچ
آوااااااااااااااااا؟!
بیا این فیلمو ببین!!!! :0
دارن کارشونو اشتباه انجام میدن :0
هزار دفه بت گفدم آدمه کار بلد استخدام کن:|
اشتب نکن اشتب نکن اونا درست انجام میدن -_-

روششون فرق داره :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-07-2014، 14:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 14:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری؟:|
عرفان بیا این هم کارت رو توجیه کن>_<
ببین تو باید دوربین رو آماده کنی و محصول رو نگه داری تا من آزمایش کنم

دوربین با نسیه/:

من کارم چیه الان؟-_-

خودتونم نمیدونید دارید چی کار میکنید بخدا-_-
ابزار رو استریل کن
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
((:

سلـآم دوبـــآره.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان