امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 15:39)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:35)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بچه هرو می بینم خندم می گیره Big GrinBig GrinTongueTongue

عاقبتشو میبینی...فعلن بخند...

تو یکی خفه شو 
مثل عن می پره وسط و زر زر می کنه

من با تو هیچ حرفی ندارم....
عن که فلانته....
زر زرتم همه میشنویم...
نمیخوام باهات بحرفم...
پ ببند زودتر...
منتظرم ببینم چطور زایع میشی..

گ* خوردی که اینقد سرحالی و داری تفت میدی ؟
بشین و نویسندگیت رو بکن و مثل عن های توی طویله توی کار دیگران دخالت نکن

نمیخوام جوابتو بدم....برو از زبون پارسیت طرفداری کن...مواظب باش جر نخوری...ببند...نمیخوام با کسی دعوا بگیرم...فقد ببند....
آگهی
(02-07-2014، 15:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کشیدمش آوردمش! چی فکر کردی؟ Big Grin

O_O

اسپری:|

خوش اومدی:|
خجالت بکش! اون موقعم جو اونجوری بود من یه چیزی گفتم!
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи►
کیانا؟

و پسره؟-_-

جواب همو ندین کسی نمیگه زبون ندارینا:|

میگن گذشت کرده-_-

حالا بس کنید بزارید عین آدم گفتمان کنیم(:-_-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ◄Iяαи► ، Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
هیشکی نیست به ما بگه عقشم عزیزم!!!!!!!!

منم جوابشو بدم بیشور عوضی خنگ!!!!!
♫♫♫ سلـــــــــــــــــــآمــــــــــــٍ ♫♫♫
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 131
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby ، Magical Girl
(02-07-2014، 15:41)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:35)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بچه هرو می بینم خندم می گیره Big GrinBig GrinTongueTongue

عاقبتشو میبینی...فعلن بخند...

تو یکی خفه شو 
مثل عن می پره وسط و زر زر می کنه

عــ*ـن مینوشتی بهتر بود Big Grin

کسی نیست که بهش فوش بدم ارزشش از ع* هم کمتره چه برسه به اینکه ...

کلا گفتم شخصیت ع* رو بردی زیر سوال Big GrinBig GrinBig Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ◄Iяαи►
(02-07-2014، 15:42)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 15:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کشیدمش آوردمش! چی فکر کردی؟ Big Grin

O_O

اسپری:|

خوش اومدی:|
خجالت بکش! اون موقعم جو اونجوری بود من یه چیزی گفتم!

چشم چشم:|

ببخشید ـ_ـ*
 سپاس شده توسط sjmmc ، ◄Iяαи►
(02-07-2014، 15:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق من تورو اوردم ن تو منُ >___<

از گوشش گرفتم کشیدمش تا اینجا ._.
عزیزم من انداختمت رو دوشم آوردمتا! یه بارم اینقد دست و پا زدی نزدیک بود بیفتیم تو استخر! :| Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، Magical Girl
ای کاش هنوز مدیر بودم حال اینو می گرفتم
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ◄Iяαи►
(02-07-2014، 15:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا؟

و پسره؟-_-

جواب همو ندین کسی نمیگه زبون ندارینا:|

میگن گذشت کرده-_-

حالا بس کنید بزارید عین آدم گفتمان کنیم(:-_-

وقتی من هیچ کاری باهاش ندارم میاد و زر زر می کنه اونوقت می خوای گذشت کنیم ..
من از اول دعوامونسعی کردم تموم کنم ولی خوب ....
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 131
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان