امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

دوساعت دیگه...
نفس عمیــــــــــــــــــــق/:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Navisa. ، **MOHAMMAD**
آگهی
خدافس .... *-__-*
 سپاس شده توسط Navisa.
هوفف .. { .. |: .. }
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Navisa. ، Dead Silence
(02-07-2014، 16:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:35)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آمپول نمیخوامcry girl

:|
من ماهی دوبار امپول میزنم
اینطوری نمیکنم :|

معتاد تزریقی هم انقدر آمپول نمیزنه !!!!
باید هر ماه بهم ویتامین B بزنن @__@
 سپاس شده توسط Dead Silence ، S R U H
(02-07-2014، 16:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی که من دارمو بخوری بزرگـــ میشی . باز خونوادت میان پیش مـآ میگن چرا بچـمون یهو رشد کرد ؟ Angel

خواهر داری؟DodgyBig Grin

خدا رو شکر ندارم .

تو داری ؟ Dodgy

ن راحت باش
بده خواهر کوچولوت نوش جان کنه بلکه کمی هم عرضی رشد کند هم طولی:|
دکتر سلام:|

چیز خُلی ؟

من داداش دارم . خودش سره 100 تا مث تو رو بلا میاره . Angel

خواهر داری یا ن ؟ ؟؟ ؟ سکـوت علامت رضـاست . آخ جون . Angel

الان گفتم ن راحت باشا
حالا باز میپرسه خواهر داری
صد بار دییگه هم بگم مگه تو نفهم میفهمی؟
عایا چیز غیر ممکنی خواستم؟
خدافسی ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 150
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Navisa. ، !~IмДи~!
مخصوصا از این ~~> BlushBlush

اححححح >_< اونقد بدم میاد تا میخوان خودشونو مطلوم نشون بدن اینو [Blush] میزارن |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Navisa. ، **MOHAMMAD**
(02-07-2014، 16:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:35)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آمپول نمیخوامcry girl

داری واکسن میزنی همون موقع دردی ندارع شاید نصف پنیسیلین
ولی بعدش دستت بی حس میشه
من که پارسال زدم همچین حسی نداشتم :|
درودBig Grin
 سپاس شده توسط Navisa. ، tyjtfhdhr ، S R U H ، !~IмДи~! ، **MOHAMMAD**
(02-07-2014، 16:39)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 16:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آمپول نمیخوامcry girl

معتاد تزریقی هم انقدر آمپول نمیزنه !!!!
باید هر ماه بهم ویتامین B بزنن @__@

آورین /:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان