امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 17:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوهاهاهاها از امیر رضا خلاف گرفتم Confuseds32:
حلالت:|...

فک کنم این امیررضا به صابر هم اخطار داده..

دلیل:سن زیاد:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~~SARA:HIVA~~ ، Wєιяɗ ، 30Ḱᗩᔕ ، Dead Silence ، F A R ! N
آگهی
(02-07-2014، 17:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:21)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه (:
بیخی باو ..
عادت کردم .. و بعد ماه ها تصمیمی گرفتم روزای خوبمو بخاطر بقیه تبدیل به { افتضاح } نکنم .. (:
چطوری تو (:  ..|:؟

از این اخلاقت خوشم میاد ب هرکسی رو نمیدی [!!]

خوبم  تُ چطوری ؟ (:*

مدیریت چطوره ؟ (:*
(:

بد نیستم ..(:
هوفف .. بیخی باو .. |: هیچ چیز خاصی نداره (: منو همون کاربر عادی تصور کن .. |: ..(:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dead Silence
امیر یه عکس گیر آوردم . یه پسربچس . داره تلویزیون زنه رو نگـآه میکنه . دستشم ....

عکسش خـدای خندس . میخواستم بهت نشون بدم .از اونجـایی که گفتی میخوای من اخطار بگیرم پس بهت اطمینان نی . Angel
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Mᴏsᴇs
(02-07-2014، 17:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوهاهاهاها از امیر رضا خلاف گرفتم Confuseds32:

کدوم امیر رضا ؟ |:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Navisa. ، مارادونا در زمان حال
(02-07-2014، 17:23)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:22)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:21)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:17)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:15)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این جوری بهتره :

.-.

._.
.-.
._.
.-.
خوبه ؟¿ .-.

آره (:

این وری هم امتحان کن :

|:

:|

اسکلمون کردی {؟¿} |:

آره (:

یعنی نه ...

||||||||||:

|:
کوفت |:
نتیجه رو دادن همینه دیگه سوارت میشن |:
یادته مث نی نی کوچولو ها یه فیلم ترسناک دیده بودی ترسیده بودی ؟¿
چقد بهت خندیدم هر هر هر |=
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(02-07-2014، 17:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر یه عکس گیر آوردم . یه پسربچس . داره تلویزیون زنه رو نگـآه میکنه . دستشم ....

عکسش خـدای خندس . میخواستم بهت نشون بدم .از اونجـایی که گفتی میخوای من اخطار بگیرم پس بهت اطمینان نی . Angel
برام پ.خ اش کن...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~
(02-07-2014، 17:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاستیل خرسی :|:|:|

گفتگو 100 ُ خوندی ؟ :||

اون جا اصلا اینطوری نبودی :|

خیلی پاستوریزه بودی ! :|

لینک بدم ؟ خودت بخونی خندت میگیره :|:|

از گفتگو 110 ب بعد اینطوری شاخ شدی (= !
صابر رفت من فحش بدم:|؟؟؟

پاستوریزه عمته._.

لینک بده:|...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=98625&pid=1732719#pid1732719

اصن طرز حرف زدنتو =)))))))))))))))))))))))))))))))
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، F A R ! N
(02-07-2014، 17:24)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:15)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:08)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعا كن دست من نيوفته
وگرنه فلشو حسابي درستش ميكنم :|
چیکارش میکنی |:؟
فضای سبز درست میکنی براش ؟ یا پارک بانوان ؟|:
دریاچه مصنوعی شهدای خلیج فارس 2 ؟|:
نه واقعا چی کارش میکنی ؟|:
نميدونم ايده اشو هنوز ندارم :|
تو نظري داري؟
آسفالتش خرابه .. |:
اسفالت كردنو كه الانم ميشه راحت انجام داد
منظورم يه نظريه ي جديده @__@
هومم ..|:
 استفاده از انرژی خورشیدی .. |:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Navisa.
(02-07-2014، 17:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:10)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولی>> این :|

دومی>> فرین :|...

هه عالیه !
:|
بی جنبه شدم چون هیچ وخت ج سلاممو نمیدی و من بهت شکایت اینو گفتم حالا که حتی ج سلامم رو هم نمیدی نباس تو لیستم دوستام باشی
و تو هم به جای این که دلیل این کارت رو بگی گفتی آره حذفم کن
منم میحذفم

خب حالا از من چ انتظاری داری؟ها؟

آره یکی دیه مغرور میشه ما هم میشیم بی جنبه!

خیلی خوبه (:
نگفتم:|...
وختی من دوستی دارم که حاضر نیست یکم به خودش زحمت بده
بگه سلام
از من چه انتظاری داری؟
تازه فقد اون دفه نبود
چن بار دیدم ولی گفتم شاید سرعت نتش پایینه
شاید مشغوله....

ولی وقتی چن بار دیدم که حتی ج سلامم نمیدی، هیچ حرفی واسه گفتن نارم :|
:|...

چ دل پری داری..:|
دلم پُر نیس
این توئی که هیچ توضیحی برا کارت نداری
مهم هم نیس (:

هرکسی که میرفت تو لیستم همینطوری هوایی نمیرفت :|
براش ارزش قائل بودم :|

الانم همه ی کسایی که تو دوستامن براشون ارزش قائلم :|

هرکسی همینطوری از تو لیستم درنمیاد
حتما ازش چیزی دیدم که خوشم نیومده!

همین ایمان رو میبینی؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 165

چ غرری دارع جاستین
پوووووووووووووف اینم بدرد نخورد بریم ی رفیق درست حسابی مث ضا و محسن خر پیدا کنیم:|
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان