امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 17:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:54)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:52)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:50)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:49)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم نی نی نینا ! Tongue

بس کن الان قاطی میکنم >~<

باشه دیگه بهت نمیگم نی نی نینا !

Big Grin

بچه پررو *-__-*
اصن هر غلطی میخوای بکن *-__-*

عشقـــمو اذیـت نکنــــ

-_____-

باشه نی نی نینا رو اذیت نمیکنم ! (:

(02-07-2014، 17:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـآم !

سلام غزلی ! (:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~~SARA:HIVA~~ ، مارادونا در زمان حال
آگهی
گشنمه |:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ~Mahnaz~ ، F A R ! N
Hicong

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(02-07-2014، 17:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:54)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:52)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:50)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin

بچه پررو *-__-*

عشقـــمو اذیـت نکنــــ

-_____-

کیو اذیت نکن؟Huh

من قرم پیش ب سوی خونه بابامAngryAngry

تو عشقــم نیستــی!:|
.
.
.
.
.
.
.
تو عــمرمی عزیزمــــ ^ـ^* :*
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~~SARA:HIVA~~
(02-07-2014، 17:53)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- |

اصن از رفتارت خوشم نیومد-_-

ادم بعد از این همه گم و گور شدن میاد بچشو بغل میکنه بهش یه باکس 5 تایی نوتلا میده میگه عشق بابا دلم برات تنگ شده بود -_-
خب گوسفنــدکم تو اون بوق بوق که 24 جلـو چشمـی نفـــــــــم ^_^
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 174
 سپاس شده توسط melodi+
(02-07-2014، 17:58)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hicong

درود بر شـرفت سـارا خـانوم .

چـه دنـدونایی داری !! Big Grin
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(02-07-2014، 17:58)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin

بچه پررو *-__-*

عشقـــمو اذیـت نکنــــ

-_____-

باشه نی نی نینا رو اذیت نمیکنم ! (:

(02-07-2014، 17:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـآم !

سلام غزلی ! (:

گمشو برو دیگه ( ..*)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~~SARA:HIVA~~
(02-07-2014، 17:55)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی گربه سبزی میاد *^_^*
خونه ما بوي مرغ مياد @__@
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ~Mahnaz~ ، F A R ! N
(02-07-2014، 17:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشنمه |:

1: مادر بزرگ شدی
2: بچت بم خیانت کرد نوت رو باس یتیمی بزرگ کنی
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~ ، ~Mahnaz~
(02-07-2014، 17:53)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:50)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

من تو رو خوب یادمه
ولی تو منو نمیشناسی ! Angel
اسمت چـی بوده قبلـن ؟

فریناز289
: - s

اون اوایل عضویتم بود
که اومده بودم گ.آ
تو روشا و فرید و چن نفر دیگه داشتید میحرفیدید
بعد من اون موقع با قوانین زیاد آشنا نبودم
اومدم تو گ.آ و کلیییییییی اسپم دادم
ینی فقط شکلک میزدم
تو میخواستی اخطار بدی
ولی روشا اون موقع دوستم بود
نذاشت :/

حــال کردی حافظمو؟ *^_^*
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 174

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Armina

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان