امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

(02-07-2014، 18:12)Armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا:|؟؟

زیاد نمیشناسمش ولی امیدوار بودم نیاد برکنار شه :C
مــــرسی لطــف داری (:
چرا اومدی>‌_<؟

آهنگ رضا خان نامجو رو بگوشید...

خیلی توپه:|...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
آگهی
(02-07-2014، 18:12)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:11)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی پ من پشت کوهی صدات میکنم:|
خوبه؟-_-

مـآنعـی نیس..!kaffe2
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(02-07-2014، 18:11)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:05)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:02)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:00)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو برو دیگه ( ..*)

گم شم کی خرجیت رو بده نی نی نینا ! (:

بابام *-__-*
((((:

من میرمــ کآر میکنــم پول همــه چیشــو میدمــــ

*-__-*

آبنبات میخوام 497

بیــآ عزیزمـــ

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 180

(02-07-2014، 18:10)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوخ من؟

نفـــــــــــس

نفسس نبـآشه عمری در کار نیست دیگــه!

(((:

تو روح و روانمی-_-
نفسمی. جونمی-__-

قربونت!

باز تو امضات،خودمو خودتو خوشتیپ انتخاب کردی^__^

^ـ^*

سلیقــمم بـه ننم رفتــه! :| (:

درازه منم ؟¿ *-__-*
قدت چنده مهی؟¿

163. (:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Av!Sh@ 1D
(02-07-2014، 18:13)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا:|؟؟

زیاد نمیشناسمش ولی امیدوار بودم نیاد برکنار شه :C

پاچه خوار kaffe2
:|..

ببند:|...

پاچه خوار منم یا تو:|؟

با مدیرا ده سال بزرگ تر از خودت میگردی =))) :V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(02-07-2014، 18:10)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:00)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:55)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی گربه سبزی میاد *^_^*
خونه ما بوي مرغ مياد @__@

ماهم مرغ داریمAngel
ولی نمیدونم چرا بوی قرمه سبزی میاد
فک کنم از این همسایه بداخلاقس :/
ما ماهى داريم -____-
مامانم گفت بوى مرغ نيست بوى ماهيه

بویاییت تو حلقم :|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 180

(02-07-2014، 18:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:11)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:05)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ .

خـوبم مرسی . . .

دیگـه انجـمن نیـومدی !!

فردا یا امروز . هـاست میخـریم واس انجمن . . . Smile بیـو 4 تـآ موضوع بزن ن ! DodgySmile

ميام ولي كسي نيست،'
،باشه ،...Shy

هستیم . دیروز فقد من مریض بودم نیومدم تا شب . نازنینم رمزش مشکل داشت .امرو درس کردیم .

بیـآ من الـان هستم . Smile

باش،تو پاتوق نشينا هستي؟؟

آره . خصوصیتو چک کن .

باش فقط يه مشكليه كه الان بهت ميگم

سپاس شده توسط !~IмДи~!
مهناز خیلی بدیcryingcrying
دیه با من حرف نزنcryingcrying
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~
(02-07-2014، 18:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:12)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:11)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی پ من پشت کوهی صدات میکنم:|
خوبه؟-_-

مـآنعـی نیس..!kaffe2
مانع چرا شبا نیستی>_<؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
رضـآ..؟!خیلــی نـآمـردی..!cry girl
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
سَــلآم ^________________________________^
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان