امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

فکر کردم بری

خوب من برم ابنجا برای من جایی نیستo_O
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(02-07-2014، 18:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:28)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی..

ون تو میسوزه دل من خنک میشه=)
حالا ب فرضم که اینطور بشه (:

یه چیزی هس که میگه :

زمین گرده ،بدو بدو، آخرش جلو پای خودم میخوری زمین
حکایت منم همینه
دلت تو الان خنک میشه دل من خنک خواهد شد! (:
عمرن:|..

فری رو نمیشناسی (:
خودمو ک میشناسم(:
اون مهم نیس
مهم طرف مقابله...

اصن یه پیشنهاد بیا همدیگه رو نشناسیم
کاری بهم نداشته باشیم
مثه کسایی که همدیگرو نمیشناسن؟!
:|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 188

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، tyjtfhdhr
رضا داش با منه
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(02-07-2014، 18:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا دوستان عقده ایی در اینجا هستند ...

ما نیز جایی نداریم !!!

بدرود ...

چـی تو خودت دیـدی که فهمیدی پتانسیلِ اینو که به من بگـی عقده ایرو دآری...؟!((:

(02-07-2014، 18:37)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدایی طلبی؟

من برای هر کاری دلیل دارم

اگه راس میگی به من اخطار بده
بحثم میکنم

دلیلآت خیلـی بچه گـآنه و پوچِ...!Angel

جـداً...؟!لـج و لجبـآزیرو هـم تو روزمرگیت وارد کردی..؟!Rolleyes
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
کیانا ب مهناز بگو ازم طلاق بگیره
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(02-07-2014، 18:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:28)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا ب فرضم که اینطور بشه (:

یه چیزی هس که میگه :

زمین گرده ،بدو بدو، آخرش جلو پای خودم میخوری زمین
حکایت منم همینه
دلت تو الان خنک میشه دل من خنک خواهد شد! (:

فری رو نمیشناسی (:
خودمو ک میشناسم(:
اون مهم نیس
مهم طرف مقابله...

کاری بهم نداشته باشیم
سر انجام هر ناآشنایی آشناییست-_-..

چی گفتم:|:|..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط F A R ! N
هووووفففف :/

روز مرگم؟؟

خخخخخخ

تو دلایل منو نمیدونی

من میدونم...
بدرود
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(02-07-2014، 18:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا ب مهناز بگو ازم طلاق بگیره

چرا؟؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(02-07-2014، 18:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فری رو نمیشناسی (:
خودمو ک میشناسم(:
اون مهم نیس
مهم طرف مقابله...

کاری بهم نداشته باشیم
سر انجام هر ناآشنایی آشناییست-_-..

چی گفتم:|:|..

کل کل ؟ :|

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان