امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

من نت میخوام :|

با گوشی سخته -_-

سلام :/
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ღSηow Princessღ
آگهی
(02-07-2014، 18:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟؟

اگ الان این حرف رو نمیزنی (مدیران محترم ببخشید ولی این بحث با همین ی جمله تموم میشه با اجزه من بگم این بحث تموم میشه)گ**میل می کنی تو دوستیه منو مهناز دخالت میکنی

تو نمیدونــی دخـآلت ینی چــی!
چون من تو دوستی تو و محســن دخـآلت نمیکردمــــ

بـه کیـآنـآ کآری ندآشته بـآش.لطفـآ!

بش کاری ندارم تا حد خودش رو حفظ کنه کدوم یکی از دوستای من گفتن ک از مهنارز طلاق بگیر
ی بار علی گفت ک تا الان باش قر بودم امرو باش دوس شدم دوبارع

یادت باشه ک دوستی منو مهناز فرق میکنه...
من بخوام تو دوستیاش دخالت میکنم...نخوام نمیکنم...سر جمع کاریو ک به نفعشه رو میکنم...مهی هم همینطور...
دونت زر...

این داستان باس تموم شه
مهناز این اگه میخواد تو دوستیمون دخالت کنه من اعصابم خورد میشه
پس الان باس یکیمون رو انتخاب کنی هرطور راحتی
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(02-07-2014، 18:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا ب مهناز بگو ازم طلاق بگیره

چرا؟؟

اگ الان این حرف رو نمیزنی (مدیران محترم ببخشید ولی این بحث با همین ی جمله تموم میشه با اجزه من بگم این بحث تموم میشه)گ**میل می کنی تو دوستیه منو مهناز دخالت میکنی

تو نمیدونــی دخـآلت ینی چــی!
چون من تو دوستی تو و محســن دخـآلت نمیکردمــــ

بـه کیـآنـآ کآری ندآشته بـآش.لطفـآ!

بش کاری ندارم تا حد خودش رو حفظ کنه کدوم یکی از دوستای من گفتن ک از مهنارز طلاق بگیر
ی بار علی گفت ک تا الان باش قر بودم امرو باش دوس شدم دوبارع

بببین من الان میدونم تو اگه هم بخوای نمیتونی به حرف من گوش کنی...(:

پس من هیچی نمیگم.
خب.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
میخوام روزمو بخورم|:

حوصله ندارم|:
 سپاس شده توسط Thyme
:*
مرضی نمیخوام اطلاعات بدم ولی یه نفر یه کلمه گف ک همه چی بهم ریخت :|
در همین حد! :v
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، † αƖιєη † ، Dead Silence
اوهـــــــوع
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-07-2014، 18:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:50)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:45)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:40)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـی تو خودت دیـدی که فهمیدی پتانسیلِ اینو که به من بگـی عقده ایرو دآری...؟!((:

آره ...

الان حال و حوصله ندارم ...

مدیر و کاربر عادی نمیشناسم !!!!

فازت چیـه..؟!((:

مجبور نیسـی اینجـآ بمونـی و در ضمن تیکه بنـدآزی..!Rolleyes

من حاضرم به خر تیکه بندازم ....

به تو تیکه نندازم !!!!
کـآره خوبـی میکنـی..!*^_^*

خَـر هـم حیوونِ خوبیـه..!*^_^*

بعدش میتونید با هم دوس شید..!*^_^*

ممنون که میگی از تو ...

دوست بهتره !!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
امیررضـآ یادم میمونـه چیرو سپاس کـردی..!Sleepy

خدافظ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ
وایییی پریا عاشقم مای لاووووووووووو ^_____________________^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
مهی خجالت نکش...همونیو ک تو پ.خ بهم گفتی رو بش بگو....نیازی نی درگیرش باشی...بگو...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان