امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(03-07-2014، 18:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:05)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب با افتخار عرض میکنم

من متاهل شدم !!!

:|

خب رضا که معلومه

حسودیش شد

و این خبر خوشحال

کننده برای شماست

چون دیگه نمیتونم

مسخره بازی در بیارم !!
کیه یارو ـ_ـ؟

آهان هنو بدنیا نیومده:>>

مثل عمه تو نیست

به دنیا اومده !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
ساری (..*)
 سپاس شده توسط S R U H ، Mᴏsᴇs ، Dead Silence
(03-07-2014، 18:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:10)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا من یه لحظه رفتم همه چی از دستم در رفت...

خب پ گفتین رضا خان تریاکی بوده._.؟

مبارکه._.

از این به بعد ب من بگین رضا خان :>>>>

به من هم بگید ناپلون بناپارت !!
بامزی:|..

گوریل انگوری |:

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(03-07-2014، 18:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:08)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:07)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوباره....cry girl

((:

سلـآم عزیزمـــ
خوبی؟؟

مرسیــ  (:

تو خوبـی؟  ^ـ^
عاالیم^_^
ن ولی خوب نیستم-_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(03-07-2014، 18:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Google
IP: 66.249.78.215 =====> در حال مشاهده انجمن کنسولهای بازی

گوگـل مگـه بلده بیـاد تمـاشـا کنه ؟؟

شاید واس درخواست ثبت انجمن توی گوگل اومدن !!!

انیشتین ب اونها میگن ربات تو همه ی سایت ها هستن
تو انجمن دارع این کارو میکنه
IP: 66.249.64.97 [جستجو] 01:10 AM در حال مشاهده‌ی نتایج نظرسنجی
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(03-07-2014، 18:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زوج خوبین:|...

اسمت:|؟

آره خزه:V

اره :V

اسمم ؟ :V ننه سوغراع|:

از اواتار تُ ک خز تر نی -_- عوض کن باع :| یه اواتار بزار صورتش معلوم باشه |:
این آواتار رو آیسان بمن داده خودشم بیاد پس بگیره...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence
نقل قول: کی پیشنهاد میکنه خو
حداقل میشه شما مخالفت نکنید
گفتم که شرایط داشته باشین پیشنهاد میشین .

چه من بخوام پیشنهاد کنم چه شخص دیگه ای ..

نقل قول:
از اواتار تُ ک خز تر نی -_- عوض کن باع :| یه اواتار بزار صورتش معلوم باشه |:
آواتار به این قشنگی :V
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد  » 159 14
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dead Silence
(03-07-2014، 18:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*= ا

^ـــــــــ^

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-07-2014، 18:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

20 درصد اخطار:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-07-2014، 18:10)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 18:06)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بگیرمش واست ؟« گــفـتگـوے آزاد  » 159 14« گــفـتگـوے آزاد  » 159 14 :|
یعنی چی؟ -_-

میخوای بابای منو منحرف کنی از مسیر سعادت؟ :V

از مسیر سعادت خیلی وقته منحرف شده :V

رضی ، آیسان و آوآ با من :V

فاطی ــَم با من :V
خوشگله هاع :V !

لُپاشُ نیگا :|||
یعنی چی ما با تو؟ -_-

ما با تو چی؟ -_-

جملت ناقصه :V

ینی من شمارو راضی میکنم تا رضا بشه شوهر این دختره که تو امضامه :V

آیسان ... پدرمو در میارع |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان