امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(03-07-2014، 20:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم :/

هیچ راهی وجود نداره ینی ؟ .. ":/

من که بـت تعهـد دادم ):

تعهد به من چه تاثیری داره ؟!

هر قصدی داری با صابر صحبت کن !
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dead Silence
آگهی
(03-07-2014، 20:59)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به به

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=130310

اَه اَه اَه

(03-07-2014، 20:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 20:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 20:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 20:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا اگه من نویسنده بشم هرچی بخوای واست میفرستم ( ..)

شـارژ 10 هی میفرستم واست ( ..)

انتظار پارتی بازی اینارو هم ندارم ._.

هرچی قسمت باشه همون میشه ( ..)

فقط واسم دعا کُن ( ..)

:N56::229:

اسپم ....

20% اخطار |:

(03-07-2014، 20:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو من منظورم این بود که شیرینی میدم /:

کسی تا حالا توچال رفته ؟ .-.

نه فقط شما توچال رفتین

درکه چی ؟ .-.

خب بریم!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(03-07-2014، 21:00)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 20:59)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به به

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه اَه اَه

HuhHuhHuhچی؟به این قشنگی
(03-07-2014، 20:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان پارتی بازی ؟ :|

نه توی گفتگو معذرت خواهی کرده بود !
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(03-07-2014، 21:01)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 21:00)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به به

اَه اَه اَه

HuhHuhHuhچی؟به این قشنگی

الــــــــشوخی برادر Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(03-07-2014، 21:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 21:01)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به به به

اَه اَه اَه

HuhHuhHuhچی؟به این قشنگی

الــــــــشوخی برادر Angel

والا
اهم اهم -_-
A Friend is nothing but a known enemy
« گــفـتگـوے آزاد  » 159 36
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dead Silence
(03-07-2014، 20:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 20:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 20:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 20:53)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه توی این مدت فقط خودتو کنترل میکردی دیگه نیاز به این کارا نبود !

میدونم :/

هیچ راهی وجود نداره ینی ؟ .. ":/

من که بـت تعهـد دادم ):

ایمان پارتی بازی ؟ :|

رُکی میتونی خراب کُنی ؟ ...

تو گفتگو جلو همه تعهد دادم خودتم بودی ..

تعهد دادن ینی پارتی بازی ؟ ...

اححح ..

کور نبودم ..

دیدم ..

عزیزم ..

وقتی چیزی نمی دونی ٬ حرف نزن ._.

من بی خودی هیچ حرفی رو نمیزنم ...

._.

اون خودش میدونه من چی میگم :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(03-07-2014، 21:00)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعهد به من چه تاثیری داره ؟!

هر قصدی داری با صابر صحبت کن !

صابر جواب اینجور پ خ ها رو نمیده ":/

هـوففف .. مـهم نی .. بازم تا روز انتخاب نویسنده ها صبر میکنم ..

گنــدیه که خودم زدم ..

مـرسی دمت گرم ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Wanton
فردا مسابقات فوتبال تو گیم نته!

همه هم از من بزرگتر فقط من و هم کلاسیم

دعا کنید اول شم منم دا میکنم نویسنده بشیأ

(03-07-2014، 21:03)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم -_-

درودWink

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان