امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(03-07-2014، 22:02)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان ویدا چرا گروه رو ترک کردی؟!

Chon dg hosele nadaram
Asan negah haye hame khas shode
آگهی
جواب بده. -_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=47588&pid=2115844#pid2115844
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد  » 159 54
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(03-07-2014، 22:04)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
حدود هیچ کس اشنا نیست
فقط یه سال نیومدم خخخ

(03-07-2014، 22:03)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 21:57)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی منو یادشه؟

برو دیگهDodgy

من از هر کی انتظار اون حرفارو داشتم جز توDodgyAngry
چرا ؟؟
میگی چرا؟من گفتم تو اهل فحش نیستی

اون جه حرفایی بود زده بودی ها؟
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(03-07-2014، 22:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 21:59)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی قار قار میکنه یکی جیک جیک میکنه .. دیگه نویسندمونم میو میو میکنه :|
البته من که شیرمممـ -_-* !

آوـا تو همـ هاپ هاپ کن باغ وحش کامل شه V:

حتمن شوهرتم پلنگ مازندرانه :v
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(03-07-2014، 22:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ینی آ ...

نویسندگیت از حلقومت پایین نره *.-.*

قدر نویسندگیتُ نمیدنی میخوای مدیر شی ):

نویسندگی خوبه ... ):
به درد نمیخوره باو -_-

فقد رنگ عوض میشه ! -_-

خب تو بیا مدیر شو بعدش جاها عوض V:
 سپاس شده توسط Dead Silence
Slm,ava khobi?
 سپاس شده توسط melodi+
امیررضا زود تند سریع بگو هدفت از بازدید پروفایلم چی بوده ؟؟؟ Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(03-07-2014، 22:04)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^^^^^^^^VVVVVVVVV--------ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خوبی زهرا ؟! :|
(03-07-2014، 22:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 22:04)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
حدود هیچ کس اشنا نیست
فقط یه سال نیومدم خخخ

(03-07-2014، 22:03)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 21:57)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی منو یادشه؟

برو دیگهDodgy

من از هر کی انتظار اون حرفارو داشتم جز توDodgyAngry
چرا ؟؟
میگی چرا؟من گفتم تو اهل فحش نیستی

اون جه حرفایی بود زده بودی ها؟

یارو خیلی پرو بود من فقط یک کلمه گفتم اخطارمو هم گرفتم
(03-07-2014، 22:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 22:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ینی آ ...

نویسندگیت از حلقومت پایین نره *.-.*

قدر نویسندگیتُ نمیدنی میخوای مدیر شی ):

نویسندگی خوبه ... ):
به درد نمیخوره باو -_-

فقد رنگ عوض میشه ! -_-

خب تو بیا مدیر شو بعدش جاها عوض V:

ت نویسندگیش موندم ||":

چ برسه مدیــــــــــــــــــــر..:493:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان