امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(03-07-2014، 22:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 22:04)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^^^^^^^^VVVVVVVVV--------ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خوبی زهرا ؟! :|

نـه :|
نوار قلبم بود :|

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(03-07-2014، 22:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا زود تند سریع بگو هدفت از بازدید پروفایلم چی بوده ؟؟؟ Big Grin

واقعاک ه

من چرا باید تو پروفایل شما باشم چرا من رو به زود بردید؟
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(03-07-2014، 22:06)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Slm,ava khobi?
ســلام ویدا (:

خوبم تو خوبی؟
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتگـوے آزاد  » 159 55
مردم زورشون میاد سپاص بدن :|

انگار میخوان پول بدن -__-

خداف .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ss.mu ، Shadow of Death ، ZAHRA LOVE 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
این کیه؟
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-07-2014، 22:07)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 22:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 22:04)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
حدود هیچ کس اشنا نیست
فقط یه سال نیومدم خخخ

(03-07-2014، 22:03)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 21:57)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی منو یادشه؟

برو دیگهDodgy

من از هر کی انتظار اون حرفارو داشتم جز توDodgyAngry
چرا ؟؟
میگی چرا؟من گفتم تو اهل فحش نیستی

اون جه حرفایی بود زده بودی ها؟

یارو خیلی پرو بود من فقط یک کلمه گفتم  اخطارمو هم گرفتم
مگه چی گفته بود؟حرفت خیلی بده حلاصه من از دستت خیلی نارحتم من از تو انتظار نداشتم
(03-07-2014، 22:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 22:06)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Slm,ava khobi?
ســلام ویدا (:

خوبم تو خوبی؟

To asan yadet myad halamo
?beporsi begam khobam
(03-07-2014، 22:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 22:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاک ه

تازگیا مدیرا هی میرزن پروفایلم

کنجکاو شدم ببینم چرا اومدی

حالا چرا ؟؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(03-07-2014، 22:09)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کیه؟
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮

پاستیل ._.

(رضا) :|
 سپاس شده توسط Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-07-2014، 22:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 22:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاک ه

تازگیا مدیرا هی میرزن پروفایلم

کنجکاو شدم ببینم چرا اومدی

حالا چرا ؟؟؟؟

از خداتم باشه که اومدمBig Grin

نمیدونم من الکی میرم تو پروفایلا
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان