امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » 159

(04-07-2014، 1:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو شمارشو بده من با پسره حرف بزنم ^_^*

:|||
-__- ؟!

چی میخوای بهش بگی ؟! -_-
 سپاس شده توسط Magical Girl ، † αƖιєη †
آگهی
(04-07-2014، 1:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 1:11)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 1:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 1:07)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:

|:

سلم

خواسم ج پ.خ تو بدم نشد ._.

اسمت چیه ؟ .___.
نمیدونم چرا اونایی که با گوشی و تبلت میان نمیتونن بهم پ خ بدن
مبینآ

خوبی دوستم؟ *^_^*
آرع^_^
اضافت کردم
 سپاس شده توسط Magical Girl
(04-07-2014، 1:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 1:09)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب کن فاطی نرو !

فیلم بر باد رفته رو دیدی ؟
? gone with the wind

آره .. !

خیلی قشنگه نه ؟مال 75 سال پیشه !

چطوری دیدی ؟ کجا ؟
« گــفـتگـوے آزاد  » 159 77
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
میگه ای باد .. موهایش را نوازش کن بجای من ..

ای باد .. اطراف او بچرخ و بیا پیش من .. نفس هایش را بیار ..

ی همچین چیزی ^_^ :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mᴏʙɪɴᴀ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
سآرا؟!

آواتارتو خعلی دوست دارم^____^
 سپاس شده توسط Magical Girl
(04-07-2014، 1:18)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 1:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 1:09)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب کن فاطی نرو !

فیلم بر باد رفته رو دیدی ؟
? gone with the wind

آره .. !

خیلی قشنگه نه ؟مال 75 سال پیشه !

چطوری دیدی ؟ کجا ؟
آره..حیلی جالبه .. از فیلم های دهه هفتادیه .. !

توی شبکه ی onyx !

از همین شبکه های جم تی وی !
(04-07-2014، 1:24)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآرا؟!

مرسی .. اگه میخوای میتونی ورش داری *^_^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
میدونی بازم میده یا نه؟من بابام خیلی وقت پیش ضبط کرده بود ولی خوب کیفیت خوبی نداش

کلا این فیلم برای من 5 ساعت بود

3ساعت خود فیلم دوساعت گریه های وسط فیلم توسط من:||
« گــفـتگـوے آزاد  » 159 77
(04-07-2014، 1:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2014، 1:24)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآرا؟!

مرسی .. اگه میخوای میتونی ورش داری *^_^*
نه عزیزم خب خودت گذاشتی ._.
مبینا من نمیتونم بت پ خ بدم._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان